Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όπου κι αν πάω, θα το πανηγυρίζω μαζί σας!».

Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα... Αγάπησε με πάθος τον Πανιώνιο. Τον υπηρέτησε ακριβοθώρητα και αφιλοκερδώς. Ήταν φανατικός θαυμαστής του ...

Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα...

Αγάπησε με πάθος τον Πανιώνιο. Τον υπηρέτησε ακριβοθώρητα και αφιλοκερδώς. Ήταν φανατικός θαυμαστής του μπάσκετ, αλλά δεν «έχανε» και αγώνα ποδοσφαίρου. Ήταν ο «αόρατος» άνθρωπος του ερασιτέχνη. Γνώριζε, σχεδόν, τα πάντα, αλλά δεν «άνοιγε το στόμα» του για τίποτα. Αποτέλεσε την καλύτερη παρέα της αείμνηστης, επίσης, Ελένης Παυλάκου, στα γραφεία του ερασιτέχνη, κάτω από τις κερκίδες των επισήμων και συζητούσε μαζί της για όλα τα θέματα του συλλόγου.

Έχαιρε της εκτίμησης και του σεβασμού των συνΠανιωνίων. Έναν μήνα, πριν «φύγει» και αντιλαμβανόμενος ότι δεν θα «νικούσε» τον «πόλεμο», ύστερα από πολλές, κερδισμένες «μάχες» με την επάρατο νόσο, είχε πει στην παρέα του που πάντα τον μνημονεύει, τους είχε πει: «Είδα ένα Κύπελλο στο μπάσκετ, δυο στο ποδόσφαιρο και ένα πρωτάθλημα στο μπάσκετ γυναικών. Να είστε τυχερότεροι, εσείς και να δείτε ένα πρωτάθλημα στο μπάσκετ και στο πρωτάθλημα. Όπου κι αν πάω, θα το πανηγυρίζω μαζί σας!».

Έχουν περάσει, δυο χρόνια από τον χαμό του Γιώργου Κάβουρα και ο θείος του, Μάκης Μπότσαρης με τον οποίο συνεργάστηκαν και επαγγελματικά επί σειρά ετών στο εστιατόριο ψαρικών, το ονομαζόμενο και «γιάφκα», λόγω των «κυανέρυθρων» και μη συναθροίσεων και συναντήσεων, έρχεται στην στήλη «Ο Πανιώνιος, όπως τον έζησα» και μιλά γι’ έναν ξεχωριστό Πανιώνιο.

«Όταν είχε έρθει ο Μπι Τζει Μπράουν, τον είχε υποδεχτεί ο Γιώργος και τον πήγε στο Παλαιό Φάληρο για να του δείξει το σπίτι που θα έμενε. Ο Γιώργος γνώριζε ότι δεν ήταν ποιοτικό και είχε πάρει μαζί του, ένα… εντομοκτόνο. Όταν μπήκαν με τον παίκτη στο σπίτι, είχαν δει έντομα και πριν προλάβει ο Μπράουν να αντιδράσει, βγάζει το…εντομοκτόνο και τα εξολοθρεύει. Μην ανησυχείς καθόλου! Έχει υγρασία στην περιοχή. Θα σου αφήσω αυτό εδώ και όποτε χρειαστεί θα ρίχνεις!» θυμάται ο Μάκης Μπότσαρης σε μια από τις πολλές ιστορίες από τον φίλο του και συνοδοιπόρο του, εντός και εκτός Πανιωνίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια