Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έχουν... πέραση οι παίκτες του Πανιωνίου

Ο Πανιώνιος μπορεί να είχε μία πολύ κακή χρονιά, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί, ωστόσο αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του φαίνεται να έχο...

Ο Πανιώνιος μπορεί να είχε μία πολύ κακή χρονιά, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί, ωστόσο αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του φαίνεται να έχουν... πέραση.

Συγκεκριμένα, πολλά είναι τα δημοσιεύματα για τον Λουίς Γκουστάβο Ντομίνγκες, του οποίου το συμβόλαιο με τον Πανιώνιο λήγει και ήδη αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον. Τις προηγούμενες ημέρες ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που φερόταν να είναι κοντά στον να τον αποκτήσει για τη νέα σεζόν, όμως όπως φαίνεται ο Απόλλωνας Σμύρνης μπήκε δυνατά και δεν αποκλείεται να τον κάνει δικό του. 

Από εκεί και πέρα, και το όνομα του Παναγιώτη Κόρμπου "παίζει" στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Απόλλωνα, ενώ άλλα δημοσιεύματα θέλουν την Βοϊβοντίνα, αλλά κι άλλες ομάδες του εξωτερικού, να ενδιαφέρονται για τον Μαξίμοβιτς. Να τονίσουμε ότι τα συμβόλαια και των δύο με τον Πανιώνιο φτάνουν στο τέλος τους. Φυσικά, ενδιαφέρον από πολλές ομάδες έχει και ο Κότνικ, ο οποίος ήδη αποχαιρέτησε τον Ιστορικό.

Επίσης και ονόματα νεαρών παικτών του Πανιωνίου "παίζουν" σε μεταγραφικά ρεπορτάζ άλλων ομάδων, όπως του Οικονομίδη και του Λυμπεράκη. Βέβαια, όλα αυτά μέχρι στιγμής στην θεωρία. Πάντως, το δεδομένο είναι πως αν ο Πανιώνιος παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ 1, τότε σίγουρα θα χάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, καθώς λήγουν πολλά συμβόλαια και λόγω της μη αδειοδότησης θα μπορεί να ανανεώσει μόνο δύο ποδοσφαιριστές που είναι άνω των 23 ετών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια