Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τζουλάκης: «Πέφτουν οι υπογραφές και το έργο για το κλειστό ξεκινά τον Σεπτέμβριο»

Για το νέο κλειστό γυμναστήριο στην οδό Αρτάκης, αλλά και για τις εργασίες βελτίωσης στο στάδιο της Νέας Σμύρνης μίλησε -μεταξύ άλλων- ο...

Για το νέο κλειστό γυμναστήριο στην οδό Αρτάκης, αλλά και για τις εργασίες βελτίωσης στο στάδιο της Νέας Σμύρνης μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Σταύρος Τζουλάκης.

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, σε συνέντευξυ που έδωσε στο in.gr, μιλώντας για τα δύο παραπάνω θέματα, τόνισε:

Για το πότε θα είναι έτοιμο το νέο βιοκλιματικό και πολυδύναμο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης: "Είμαστε στη φάση που όλα τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί. Έχουμε στα χέρια μας ως Δήμος τις μελέτες εφαρμογής που είχε ζητήσει ο ανάδοχος. Πέφτουν οι υπογραφές και το έργο ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Όταν η μελέτη εγκρίθηκε από το ελεγκτικό συνέδριο κάναμε την κατεδάφιση. Ακολούθως ο ανάδοχος μας ζήτησε και μελέτες εφαρμογής, κάτι που δεν είχε ζητηθεί από την αρχή. Απαιτήθηκε αρκετός καιρός μέχρι να ολοκληρωθούν καθώς ο μηχανικός που τις έκανε δεν είχε αγαστή συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου. Αλλάξαμε μηχανικό. Πλέον είμαστε στην τελική ευθεία και θα φανεί καθαρά ποιες είναι οι προθέσεις του αναδόχου και της Περιφέρειας στην ανέγερση του νέου Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου. Από την Περιφέρεια και τον κ.Πατούλη έχω εισπράξει ότι το έργο θα προχωρήσει κανονικά. Πρέπει να σημειωθεί ότι ως Δήμος δίνουμε 9.000 ευρώ το μήνα στο ΣΕΦ, που δεν είναι ιδιωτικό, για να προπονούνται οι ομάδες. Χωρίς να έχουμε υποχρέωση. Έχουμε πολιτική και οικονομική αιμορραγία. Για μας είναι η πρώτη προτεραιότητα το έργο αυτό. Θα είναι το στολίδι της πόλης μας".

Για το στάδιο της Νέας Σμύρνης: "Σημαντική βοήθεια θα προσφέρουμε στις υποδομές του γηπέδου του Πανιωνίου. Το κόστος θα αγγίξει το 1.000.000 ευρώ από τα οποία τα 600.000 ευρώ προέρχονται από το πρόγραμμα Φιλόδημος και τα 400.000 από το ταμείο του Δήμου. Είμαστε δίπλα σε όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας αρωγοί και συνοδοιπόροι".

1 σχόλιο

  1. Δηλαδή ο κύριος δήμαρχος αφήνει και ένα ενδεχόμενο να φανεί ότι οι προθέσεις της περιφέρειες ή του αναδόχου να μην είναι θετικές; Ένα παράθυρο σε επιπλέον δικαιολογίες για επιπλέον καθυστερήσεις. Για οποιαδήποτε καθυστέρηση απο εδώ και πέρα θα πρέπει να υπάρχει πολύ σκληρή αντιμετώπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή