Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μικρασιάτες: «Υπέυθυνη η διοίκηση της ΠΑΕ, απαιτούμε άμεσα την παραίτηση της»

Μετά τους Πάνθηρες και οι Μικρασιάτες εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρουν πως η διοίκηση της ΠΑΕ είναι υπέυθυνη για την εικόνα...

Μετά τους Πάνθηρες και οι Μικρασιάτες εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρουν πως η διοίκηση της ΠΑΕ είναι υπέυθυνη για την εικόνα και τον υποβιβασμό του Πανιωνίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

"Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Ιστορικού που προσπάθησαν οσο μπορούσαν αν και φανηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Ειλικρινά τους ευχαριστούμε, αλλά δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Πανιωνίου.

Γνωρίζουμε ότι ήταν απλήρωτοι, με το άγχος των -6 απο την αρχή της χρονιάς και την απαγόρευση μεταγραφών να τους αφήνει αβοήθητους, απόρροια των λάθος χειρισμών της διοίκησης.

Οι μόνοι υπεύθυνοι για την θλιβερή κατάσταση που περνάει η Πανιώνια οικογένεια σήμερα, είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος και όσοι ανακατεύτηκαν με αυτη.

Αυτή η διοίκηση είναι άκρως ακατάλληλη να συνεχίσει και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ, αν υπάρχει ίχνος τσίπας.

Είναι δικιά σας δουλειά να βρείτε έναν άνθρωπο να πρεσβεύει έστω στο ελάχιστο τις αρχές και τις αξίες του Μεγαλύτερου Συλλόγου της Προσφυγιάς.

Κάντε το τώρα και..

ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

ΩΣ ΕΔΩ!!!"

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια