Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με... ιστορικές εμφανίσεις το αντρικό βόλεϊ του Πανιωνίου!

Με δύο συμβολικές και... ιστορικές εμφανίσεις θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Pre League η αντρική ομαδα βόλεϊ του Πανιωνίου. Η...

Με δύο συμβολικές και... ιστορικές εμφανίσεις θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Pre League η αντρική ομαδα βόλεϊ του Πανιωνίου.

Η σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες:

Στα πλαίσια της συμπλήρωσης 130 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας στη Μάνα Σμύρνη, το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, σεβόμενο απόλυτα τα ιδανικά που πρεσβεύει ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης, αποφάσισε φέτος να αγωνιστεί με δυο εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Pre League.

Εμφανίσεις που επιλέχτηκαν με βάση την ένδοξη ιστορία της ομάδας. Έτσι επηρεασμένη από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες του παρελθόντος, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης θα τιμήσει την ομάδα του 1981, που είχε στη σύνθεσή της, τον αείμνηστο Δημήτρη Μαυρίκη, αλλά και την ομάδα του 1969, όπου ο «Ιστορικός» διέθετε 5 διεθνείς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ήταν και θρυλικός Θανάσης Ιντζόγλου.

Και στις δυο εμφανίσεις θα υπάρχουν τόσο το λογότυπο του Panthers est.1983 Official όσο και των αδελφών μας από την Crystal Palace Football Club, των HOLMESDALE FANATICS ULTRAS CPFC που θα στηρίξουν και αυτοί τη φετινή προσπάθεια της ομάδας μας.

Μείνετε κοντά στον Πανιώνιο Γ.Σ.Σμύρνης, στηρίξτε τα παιδιά του. Και τα καλύτερα έρχονται…

Stay Tuned… 🔴🔵

Δεν υπάρχουν σχόλια