Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σενάρια για ενδιαφέρον από ομογενή επενδυτή

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μία αρκετά περίεργη κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά. Οι κυανέρυθροι ακόμα δεν ξέρουν σε ποια κατ...

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μία αρκετά περίεργη κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά.

Οι κυανέρυθροι ακόμα δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν, καθώς ναι μεν τερμάτισαν τελευταίοι στην Σούπερ Λιγκ 1, ωστόσο το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης είναι το πιο εφικτό και έτσι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας (Πάνθηρες, Μικρασιάτες) με ανακοινώσεις τους ουσιαστικά ζητούν την παραίτηση της διοίκησης της ΠΑΕ, ενώ ήδη ο Χρήστος Δάρας παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου.

Πάντως, όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι, η εφημερίδα "καθημερινή" -σε άρθρο του Γιώργου Βαλαβάνη- εμφανίζει ενδιαφέρον από ομογενή επενδυτή για την ΠΑΕ υπό κάποιες προϋποθέσεις. Αναλυτικά όσα αναφέρει το σχετικό άρθρο της εφημερίδας: "Στην παρούσα φάση υπάρχει χαραμάδα αισιοδοξίας από το ενδιαφέρον ομογενούς επενδυτή και ομίλου εταιρειών, εκτός Ελλάδας. Η πρόταση υφίσταται με την υλοποίηση τριών προϋποθέσεων. Ο Πανιώνιος να συνεχίσει στη Σούπερ Λιγκ 1, να προσδιοριστεί επακριβώς το χρέος και να παραμείνει ο Νίκος Ζαμάνης, τουλάχιστον, για τον επόμενο χρόνο, ως μέτοχος στην ίδια θέση".

Σενάριο ή όχι; Θα συμβεί ή όχι; Θα φανεί στην... πορεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια