Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέντε πλέον οι φιλοξενούμενοι χωρίς ''διπλό'' στη Νέα Σμύρνη μετά το 2000!

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης Μετά το πρόσφατο ανεπιτυχές αποτέλεσμα απέναντι στον Παναιτωλικό, είναι γεγονός ότι συρρικνώθηκε ακόμα περισσότ...

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης


Μετά το πρόσφατο ανεπιτυχές αποτέλεσμα απέναντι στον Παναιτωλικό, είναι γεγονός ότι συρρικνώθηκε ακόμα περισσότερο η λίστα των φιλοξενούμενων ομάδων που έχουν επισκεφθεί τουλάχιστον 4 φορές τη Νέα Σμύρνη μετά το 2000 χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να φύγουν ποτέ νικήτριες!

Είναι γεγονός ότι πριν την έναρξη της φετινής περιόδου είχαν απομείνει 6 ομάδες στη συγκεκριμένη λίστα με προοπτική να αυξηθούν και να γίνουν 7, δεδομένης της 4ης συνολικά επίσκεψης της Λαμίας τον Ιανουάριο του 2020!

Δυστυχώς στο κλείσιμο της σεζόν για τον Ιστορικό, παρατηρείται πως τελικά μειώθηκαν σε 5 καθώς τόσο στην 4η της επίσκεψη στην πλατεία η ομάδα της Φθιώτιδας όσο και οι Αγρινιώτες στην πρόσφατη αναμέτρηση για τη διαδικασία των play-out, κατάφεραν τελικά να φύγουν με το ''διπλό'' σπάζοντας τα αντίστοιχα σερί ξηρασίας που είχαν αμφότερες όταν επισκέπτονταν την κυανέρυθρη έδρα!

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον έχουν απομείνει 5 φιλοξενούμενοι που αν και έχουν αγωνιστεί σε 4 ή περισσότερα ματς, εντούτοις δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν εκτός έδρας νίκη έναντι των κυανέρυθρων στη νεότερη προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων (μετά το 2000)!

Η αναφορά γίνεται για τους Πλατανιά, Πανθρακικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναχαϊκή & Καλλιθέα που είναι οι 5 ομάδες που σε ελάχιστες περιπτώσεις κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία αλλά ποτέ να φύγουν με το ''διπλό'' από τη Νέα Σμύρνη την τελευταία εικοσαετία!

Να διευκρινιστεί ότι κοιτάζοντας και την άλλη όψη του νομίσματος, ο Πανιώνιος έχει καταφέρει να πετύχει εκτός έδρας επιτυχία έναντι όσων ομάδων έχει αντίστοιχα αντιμετωπίσει 4 ή περισσότερες φορές μακριά από την πλατεία εντός της τελευταίας εικοσαετίας με μοναδική εξαίρεση να αποτελεί η Τούμπα, κάτι για το οποίο αναμφίβολα έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο ουκ ολίγα διαιτητικά σφάλματα που έχουν καθορίσει σχεδόν το 70% των αποτελεσμάτων εις βάρος των κυανέρυρθων!

Στο επόμενο χρονικό διάστημα και πριν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος, θα ακολουθήσουν ορισμένες ακόμη διαχρονικές στατιστικές αναλύσεις που θα αφορούν τόσο την τελευταία εικοσαετία (2000-2020) όσο και ευρύτερο χρονικό διάστημα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια