Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δοκιμές και ενίσχυση για την Κ19 του Ιστορικού

Στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της προχωρά η Κ19 του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθοι έχουν ήδη βάλει... μπροστά ενόψει της νέας σεζόν, μ...

Στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της προχωρά η Κ19 του Πανιωνίου.

Οι κυανέρυθοι έχουν ήδη βάλει... μπροστά ενόψει της νέας σεζόν, με την προετοιμασία της ομάδας να έχει ξεκινήσει με προπονήσεις στο γήπεδο των Τραχώνων.

Μέσα σε αυτές τις προπονήσεις ο Δημήτρης Κοροπούλης "τσεκάρει" και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δοκιμάζονται με στόχο μία θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές -που προέρχονται από τους Πάνθηρες της Ρόδου-  πήραν μέρος στις προπονήσεις του Πανιωνίου και ένας εξ’ αυτών πέρασε τα... τεστ και έγινε δεκτός για την ομάδα νέων του Ιστορικού.

Ο λόγος για τον 17χρονο Μάριο Χάσα, ο οποίος είναι γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου του 2003 και αγωνίζεται ως κεντρικός και επιτελικός μέσος.

Όπως ανακοίνωσαν οι Πάνθηρες, ο νεαρός θα ενταχθεί στο δυναμικό του Πανιωνίου τον προσεχή Δεκέμβριο, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να ενισχύσει την ετοιμότητά του μέσα από τη συμμετοχή του σε ορισμένα παιχνίδια στο τοπικό πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.

Όσο για τους υπόλοιπους αθλητές που συμμετείχαν στα πρόσφατα δοκιμαστικά στην πρωτεύουσα, οι Λεβέν Τσαουσάι, Μιχάλης Παπανικολάου και Τσαμπίκος Ράπκα άφησαν αρκετά καλές εντυπώσεις και θα περάσουν από νέα αξιολόγηση, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Η δουλειά στον Πανιώνιο συνεχίζεται δυναμικά, όπως και η στελέχωση των τμημάτων του, όπου αναμένεται να ενταχθούν και άλλοι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια