Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όρθιος» με... 10 Πάνθηρες ο Ιστορικός στη Λάρισα!

Με ψυχή Πάνθηρα ο Ιστορικός στάθηκε όρθιος με 10 παίκτες στη Λάρισα, έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΛ και συνεχίζει να είναι αήττητος στ...

Με ψυχή Πάνθηρα ο Ιστορικός στάθηκε όρθιος με 10 παίκτες στη Λάρισα, έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΛ και συνεχίζει να είναι αήττητος στα play out, μετά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Οι κυανέρυθροι αγωνίζονταν για περισσότερα από 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω της αυστηρής αποβολής του Ντομίνγκες με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το 31'.

Η ομάδα του Βόκολου, λοιπόν, αν και με 10 παίκτες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα είχε εξαιρετική τακτική παρουσία, με όλους τους ποδοσφαιριστές να καταθέτουν για ένα ακόμη ματς και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Πραγματικοί Πάνθηρες οι κυανέρυθροι!

Κανένας παίκτης του Πανιωνίου δεν υστέρησε, όμως οι Τσιλούλης, Σταυρόπουλος και Ρέντζας πραγματικά ήταν φοβεροί!

Πλέον ο Ιστορικός έχει 22 βαθμούς, η Ξάνθη που ήρθε ισόπαλη με την Λαμία 23, ενώ ο Παναιτωλικός έως την ώρα που γραφόταν αυτό το άρθρο ήταν στο 2-2 με τον Ατρόμητο, άρα αν πάρει τον βαθμό πάει και αυτός στους 23.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως η ομάδα του Βόκολου στα πέντε ματς των play out, είναι αήττητος (3 νίκες, 2 ισοπαλίες), έχει 11 βαθμούς, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ!

Επόμενος αγώνας για τον Πανιώνιο, με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη, το Σάββατο (11/07), σε ένα παιχνίδι πραγματικά... αίμα και άμμος!

Το παιχνίδι

Στο πρώτο μισό του 45λεπτου ο Πανιώνιος στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας καλή αμυντική λειτουργία, ενώ επιθετικά απείλησε αρχικά με κεφαλιά του Σταυρόπουλου στο 7ο λεπτό και εν συνεχεία στο 14' με ένα καλό σουτ του Οικονομίδη. Αμφότερες οι δύο φάσεις είχαν την ίδια κατάληξη, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Ο Πανιώνιος όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζε την απόδοση του, είχε την κατοχή της μπάλας, όμως στο 31' ο Ζαχαριάδης έφερε... τα πάνω κάτω! Ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ντομίνγκες, σε μία ιδιαίτερα αυστήρη απόφαση. Μάλιστα, ο ρέφερι απέβαλ και τον Νίκο Ζαμάνη για διαμαρτυρία, ενώ έδωσε κίτρινη κάρτα στον Ναλιτζή για τον ίδιο λόγο.

Παρά την αποβολή, ο Πανιώνιος στο 35' έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Τσιλούλης έξανε το παράλληλο γύρισμα με τη μπάλα να φτάνει στον Λυμπεράκη. Την ώρα που ο Κρίστινσον ήταν εκτός θέσης και η εστία του κενή, ο παίκτης του Πανιώνιου έκανε το σουτ από κοντά, όμως ο Μπέρτος έκανε το τάκλιν και έσωσε την ομάδα του από βέβαιο τέρμα.

Στο 58' η ΑΕΛ απείλησε, οταν ο Κότνικ έκανε κακή έξοδο, όμως ο Παπανικολάου με φοβερό άλμα και κεφαλιά εδιωξε την μπάλα, πριν αυτή περάσε την γραμμή της εστίας του Πανιωνίου.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε, με τον Πανιώνιο αν και με παίκτη λιγότερο να κρατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να μην δεχτει γκολ και επιθετικά με αντεπιθέσεις να γίνει κάτι καλό.

Το 0-0 έμεινε έως το φινάλε, με τους παίκτες του Ιστορικού να συνεχίζουν να καταθέτουν και την ψυχή τους στο γήπεδο για να σώσουν τον Πανιώνιο!

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Παπάζογλου, Μάρκοβιτς, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Γκαζάλ (46' Ηλιάδης), Φίλιπ (79' Μούζεκ), Βινίσιους (59' Πινακάς)

Πανιώνιος: Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Οικονομίδης (34' Ευαγγέλου), Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (81' Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης (61' Άρσε), Τσιλούλης, Παπανικολάου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια