Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόκολος: «Να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και του μεγαλείου του Πανιωνίου» (video)

Ο Λεωνίδας Βόκολος, μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ, μίλησε για την πρεμιέρα των play out, όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται το Σάββατο (5/...

Ο Λεωνίδας Βόκολος, μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ, μίλησε για την πρεμιέρα των play out, όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται το Σάββατο (5/6) τον Βόλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο coach του Ιστορικού:

"Από το ξεκίνημα των play out έχουμε ένα μειονέκτημα έξι πόντων. Αυτό που είπα στα παιδιά και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι με τον Βόλο. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα σαν μία μεγάλη οικογένεια. Από το πρώτο λεπτό έως το τέλος θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της κατάστασης, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά από δύο μήνες αποχής. Έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό για να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο μας παιχνίδι. Ευελπιστώ να είμαστε όλοι μας υγιείς, κάτι που εύχομαι σε όλες τις ομάδες και από εκεί και πέρα εμείς να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και του μεγαλείου της ομάδας".


Δεν υπάρχουν σχόλια