Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου για τον Χριστοδουλόπουλο (photo)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου, σχετικά με δηλώσεις που έκανε ο μεγαλομέτοχος της κυανέρυθρης ΚΑΕ Γιώργος Χριστοδουλόπουλος...

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου, σχετικά με δηλώσεις που έκανε ο μεγαλομέτοχος της κυανέρυθρης ΚΑΕ Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά:

"Δεν περιμέναμε ποτέ ότι τέτοια ημέρα μνήμης και συναισθηματικής φόρτισης για τον Μπόμπαν, τον άνθρωπο που έχει περάσει στην αιωνιότητα του Πανιώνιου Μεγαλείου αντιπροσωπεύοντας στο έπακρο τα ιδανικά μας, θα ασχολούμασταν με ανυπόστατους.

Η Λέσχη Φιλων Πανιώνιου σύσσωμη παίρνει θέση και απαντά.

1ον χριστοδουλοπουλε, πουλάς την ομάδα και λες ότι θες τα χρέη και την εγγυητική, με συνολική αξία 165.000€. Συμπληρώνεις ότι στο ποσό αυτό προσθέτεις και το ποσό που θα πουλήσεις τις μετοχές σου. Απάντηση: παζάρια θα κάνεις στην Λαϊκή αγορά σε κάνα πάγκο με εσώρουχα. Εδώ είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και θα είσαι συγκεκριμένος. Όσο για τα χρέη για ψάξτο λίγο καλύτερα.

2ον χριστοδουλοπουλε, αναφέρεις ότι μπορείς να πας την ομάδα στην Α1 αλλά δεν θες.
Απάντηση: Η ομάδα έχει από πίσω κόσμο. Που δεν σηκώνει εκβιασμούς. Γκεκε?

3ον χριστοδουλοπουλε, σε ερώτηση αν έχεις βρει αγοραστή, αναφέρεις οτι την ομάδα την πουλάς, αλλά δεν έχει βρεθεί ένας ή πολλοί Πανιώνιοι να πάρουν την ομάδα.
Απάντηση: δεν είμαστε εμείς οι επιχειρηματίες και σε ΕΣΕΝΑ δεν δίνουμε φράγκο.

4ον και τελευταίο. χριστοδουλοπουλε, είπες εν ολίγοις -να μην κοροϊδευόμαστε- ότι εσύ είσαι η ομάδα και την κάνεις ότι θες. Και λίγο πιο κάτω αναφέρεις ότι τα παιδιά της Λεσχης Φιλων στηρίζαν την ομαδα.
ΗΧΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου στηρίζει όλα τα τμήματα του Ιστορικού όπου αυτά αγωνίζονται, τα παιδιά που ιδρώνουν την Ματωμένη Ιωνική Ένδοξη φανέλα και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι την τελευταία τους πνοή. Εσένα, δεν σε στήριξε ποτέ κανείς! Φύγε τώρα! Είσαι λίγος για μια τόσο Μεγάλη Ιδέα όπως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια