Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Aραμπούλι, Eμμανουηλίδη στη Λαμία - Με Άρσε η αποστολή

Χωρίς τους δυο πρώτους του σκόρερ στη Λαμία ο Ιστορικός. Στην αποστολή ο Αρσε. Το ματς στην Λαμία είναι πολύ σημαντικό για τον Πανιών...

Χωρίς τους δυο πρώτους του σκόρερ στη Λαμία ο Ιστορικός. Στην αποστολή ο Αρσε.

Το ματς στην Λαμία είναι πολύ σημαντικό για τον Πανιώνιο, ο οποίος θα τα δώσει όλα για τη νίκη, ώστε να μπει δυνατά στην υπόθεση παραμονή.

Οι «κυανέρυθροι», όμως, για ακόμα ένα κρίσιμο ματς θα αγωνιστούν με πολλά και σημαντικά προβλήματα.

Ο Λεωνίδας Βόκολος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς του δύο πρώτους σκόρερ της ομάδας, τους Αραμπούλι και Εμμανουηλίδη!

Τόσο ο Γεωργιανός φορ όσο και ο διεθνής με τις Ελπίδες μεσοεπιθετικός αναρρώνουν από τις θλάσεις που έχουν υποστεί και έχουν τεθεί νοκ άουτ.

Υπάρχουν κι ευχάριστα νέα αφού μετά απο επτά μήνες και τον σοβαρό του τραυματισμό, επιστρέφει σε αποστολή ο Άρτσε. Ο Μεξικανός άσος δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί, αλλά δεν αποκλείεται -αν το επιτρέψει η εξέλιξη του αγώνα- να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Επίσης στην αποστολή επέστρεψε και ο Σιντί Αλί, προκειμένου αν χρειαστεί να δώσει μια έξτρα βοήθεια στο μσοεπιθετικό κομμάτι.

Η αποστολή:

Αρσε, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης, Σιντί Αλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια