Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανανέωσε με Θεοδωρόπουλο!

Στο... τιμόνι της ανδρικής ομάδας βόλεϊ παραμένει και τη νέα σεζόν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος. Παράλληλα, οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν και ...

Στο... τιμόνι της ανδρικής ομάδας βόλεϊ παραμένει και τη νέα σεζόν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Παράλληλα, οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν και την επιστροφή στην ομάδα του Βαγγέλη Ντερμιτζόγλου.

Η ανακοίνωση:

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

Ο κόουτς Θεοδωρόπουλος, μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στο τμήμα, θα οδηγήσει την ομάδα και στη νεοσύστατη κατηγορία της Pre League. Ο κ. Θεοδωρόπουλος μετά την επίτευξη της συμφωνίας, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που συνεχίζουμε με τον Πανιώνιο. Μπροστά μας είναι η πρόκληση της καινούργιας κατηγορίας και αυτό μας γεμίζει ευθύνες και χαρά ταυτόχρονα. Νομίζω ότι όλοι στην ομάδα ανυπομονούμε να ξαναμπούμε στο γήπεδο».

Παράλληλα, τις υπηρεσίες του στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του συλλόγου θα προσφέρει και ο Βαγγέλης Ντερμιτζόγλου, από τη θέση του φυσικοθεραπευτή στους αγώνες της ομάδας.

Ο κ. Ντερμιτζόγλου υπήρξε μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και τη σεζόν 2017-2018, όπου ξανά με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο στον πάγκο, ο Πανιώνιος είχε κατακτήσει την 3η θέση στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια