Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δούμτσιος: «Μία γροθιά έως το τέλος»

Ο Κώστας Δούμτσιος, με δηλώσεις του, εξέφρασε την πίστη του πως ο Πανιώνιος μπορεί να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία και θα δώσει μάχη γ...

Ο Κώστας Δούμτσιος, με δηλώσεις του, εξέφρασε την πίστη του πως ο Πανιώνιος μπορεί να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία και θα δώσει μάχη γι' αυτό ως το τέλος.

Παράλληλα, θεωρεί ότι ο Λεωνίδας Βόκολος έχει συμβάλει τα μέγιστα στην αλλαγή νοοτροπίας και εικόνας της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε για την κρίσιμη συνέχεια και το προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι τραυματισμοί των Εμμανουηλιδη και Αραμπουλι.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το ματς με τον Αστέρα: "Παλέψαμε κόντρα στον Αστέρα, θα παλέψουμε και στα επόμενα παιχνίδια, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για την αλλαγή της εικόνας της ομάδας: "Με τον ερχομό του κ. Βόκολου αποκτήσαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχουμε ανέβει πολύ στην ψυχολογία και αυτό είναι σημαντικό.".

Για το αν πιστεύει στην παραμονή: "Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ολοι μαζί. Κοιτάμε το εμείς, είμαστε μία ομάδα και θα παλέψουμε έως το τέλος. Είμαστε όλοι μία γροθιά".

Για τα προβλήματα τραυματισμών των Αραμπούλι - Εμμανουηλίδη: "Είναι δύσκολες οι συνθήκες που παίζουμε τώρα. Σίγουρα, μας στεναχωρεί αυτό, αλλά θα βρεθεί λύση μέσα στην ομάδα".

Για τη συνέχεια: "Όλα τα ματς είναι τελικοί για εμάς, Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν έχουμε πλέον φόβο, κοιτάμε στα μάτια τον αντίπαλο και πάμε για τη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια