Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πικρία για το αποτέλεσμα, θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια»

Πικραμένος για το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι ο Πανιώνιος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σκο...

Πικραμένος για το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι ο Πανιώνιος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και να φύγει με τη νίκη από την Τρίπολη και την αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού του Πανιωνίου στην κάμερα της Nova:

"Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Δείξαμε ότι ήρθαμε για τη νίκη. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει η ατυχία. Δεν τελειώσαμε κλασικές ευκαιρίες. Είμαστε μια οικογένεια και ο αντίπαλος μοχθεί για να μας βάλει γκολ.

Είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον μην χάσεις. Είναι σημαντικό που δεν δεχθήκαμε γκολ. Υπάρχει πίκρα για το αποτέλεσμα, αλλά ευτυχία γι' αυτό που φτιάχνουμε. Όπως είπαμε, θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, μέχρι το τελευταία, για τους τρεις βαθμούς ή έστω για τον έναν βαθμό σε κάθε ματς. Παράγουμε πλέονμ φάσεις. Έχουμε ψυχολογία, έχει βοηθήσει πολύ ο κ. Βόκολος. Όλοι παλεύουμε σαν οικογένεια. Πρέπει να παλέψουμε περισσότερο και γι' αυτούς που λείπουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια