Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμπρός Ιστορικέ...

Έχουμε ξανά μπάλα. Ο Ιστορικός υποδέχεται στις 19:15 τον Βόλο, στην πρεμιέρα των play out, με στόχο να πάρει την πρώτη νικη και να διατηρ...

Έχουμε ξανά μπάλα. Ο Ιστορικός υποδέχεται στις 19:15 τον Βόλο, στην πρεμιέρα των play out, με στόχο να πάρει την πρώτη νικη και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες παραμονής.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου καλούνται από το ξεκίνημα των play out να εμφανιστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται, ώστε να μπουν με το... δεξί και να πάρουν το πρώτο πολύτιμο "τρίποντο".

Σίγουρα τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι, αλλά ο Ιστορικός έχει αποδείξει διαχρονικά πως στα δύσκολα τα καταφέρνει και βγαίνει αλώβητος!

Φυσικά ο αγώνας με τον Βόλο θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο και με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο για τους ανθρώπους που θα μπορούν να βρίσκονται στο γήπεδο.

Σέντρα, λοιπόν, στις 19:15, στη Νέα Σμύρνη.

Η αποστολή του Λεωνίδα Βόκολο, με τους εξής 20 παίκτες:

Αραμπούλι, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Εμμανουηλίδης, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος και Τσιλούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια