Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λινάρδος:Χαίρομαι να βλέπω εκπροσώπους της γενιάς μου να βγαίνουν μπροστά

Ο διευθυντής των ακαδημιών του Πανιωνίου και βετεράνος διεθνής μπάσκετμπολίστας, Νίκος Λινάρδος,   εμφανίστηκε σε δήλωση του εν όψει των...


Ο διευθυντής των ακαδημιών του Πανιωνίου και βετεράνος διεθνής μπάσκετμπολίστας, Νίκος Λινάρδος,   εμφανίστηκε σε δήλωση του εν όψει των εκλογών της ΕΟΚ  ιδιαίτερα χαρούμενος με το γεγονός ότι βγαίνουν μπροστά πρώην συμπαίκτες του από την Εθνική του '87, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία για το μέλλον του μπάσκετ.

 Αναλυτικά ο Νίκος Λινάρδος δήλωσε:

«Παρακολουθώντας τα δρώμενα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και τις εξελίξεις στην ομοσπονδία, χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω εκπροσώπους της δικής μου γενιάς να βγαίνουν μπροστά κι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες.

 Πιο συγκεκριμένα, χαίρομαι που βλέπω να βγαίνουν μπροστά, τον Παναγιώτη Φασούλα, με τον οποίο είμαστε συμπαίκτες μου στις μικρές Εθνικές ομάδες, τον Φάνη Χριστοδούλου με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί στον Πανιώνιο αλλά και τον Μέμο Ιωάννου, με τον οποίο συνυπήρξαμε για πολλά χρόνια στην Εθνική ανδρών.

Μεγάλη χαρά, όμως, υποδέχομαι την συμμετοχή στην όλη προσπάθεια και του NBA Ambassador, Ευθύμη Ρεντζιά, οι γνώσεις του οποίου είναι υπερπολύτιμες για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ.

Ελπίζω ότι μετά τις εκλογές, θα υπάρχει η μέγιστη δυνατή συνεργασία με φόντο την επανεκκίνηση του αγαπημένου μας αθλήματος στο υψηλότερο επίπεδο.», ήταν τα λόγια του 56χρονου βετεράνου άσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια