Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιλούλης: «Είχαμε θέληση και πάθος για τη νίκη»

Οι δηλώσεις του χρυσού σκόρερ του Ιστορικού στη νίκη επί του Βόλου, Σωτήρη Τσιλούλη. Αναλυτικά οσα είπε στην κάμερα της NOVA μετά το τ...

Οι δηλώσεις του χρυσού σκόρερ του Ιστορικού στη νίκη επί του Βόλου, Σωτήρη Τσιλούλη.

Αναλυτικά οσα είπε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα:

“Πρώτον θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στην ομάδα όλη στα παιδιά που ήταν εκτός αποστολής στους τραυματίες, σε όλους. Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το γνωρίζουν όλοι. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε".

Για το που κρίθηκε το ματς είπε:

“Η ομάδα έδειξε θέληση και πάθος για τη νίκη. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλες τις ομάδες, γιατί πρέπει να διαχειριστούν περίεργες καταστάσεις, δυόμιση μήνες δεν κάθεται ο ποδοσφαιριστής ούτε το καλοκαίρι.

Είμαι χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα. Αφήνουμε στην άκρη αν παίξαμε καλά ή όχι στο τέλος μετράει η νίκη και οι τρεις πόντοι όπου τους βάλαμε στην τσέπη και τίποτε άλλο.

Νομίζω ότι μετά από ένα τέτοιο ματς από την στιγμή που φεύγεις με τους τρεις πόντους κερδίζεις πάρα πολλά, δύναμη για να συνεχίσεις, ψυχολογία, επίσης η ψυχολογία μας έχει ανέβει πολύ από την στιγμή που έχει έρθει ο κύριος Βόκολος, πιστεύω φαίνεται αυτό. Με την ΑΕΚ είμαστε πολύ άτυχοι και χάσαμε αυτούς τους δύο πολύτιμους βαθμούς. Τώρα αποδείξαμε ότι με την νίκη μας έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Όπως είπα και πριν εμείς είμαστε εδώ…”

Για το ερχόμενο ματς στην Τριπολη:

“Είναι πολλές ημέρες μέχρι το παιχνίδι της Δευτέρας, είπαμε από την αρχή ότι κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτό που μένει τώρα είναι να ξεκουραστούμε, και από Δευτέρα να μαζευτούμε να δουλέψουμε να κάνουμε τον σχεδιασμό μας για το επόμενο παιχνίδι και εννοείται ότι πάμε για τους τρεις πόντους. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Πανιώνιο. Όπως μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι με το ίδιο πάθος με την ίδια δύναμη και την ίδια θέληση και με τον Θεό κοντά μας και την βοήθεια του πιστεύω να χαμογελάσουμε στο τέλος”

Δεν υπάρχουν σχόλια