Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάντζιος: «Δεύτερο σπίτι μου ο Πανιώνιος, αλλά ζω από την Λαμία...»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο επερχόμενο παιχνίδι της Λαμίας με τον Πανιώνιο, το οποίο γι...

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο επερχόμενο παιχνίδι της Λαμίας με τον Πανιώνιο, το οποίο για εκείνον -όπως τόνισε- είναι ιδιαίτερα δύσκολο από ανθρώπινη πλευρά.

Αναλυτικά όσα είπε ο νυν τεχνικός του συλλόγου της Φθιώτιδας στον Σπορ fm, για τον αγώνα της επόμενης Δευτέρας (22/06):

 «Ο Πανιώνιος είναι το δεύτερό μου σπίτι. Μου έδωσε πολλά η ομάδα, θεωρώ πως πρόσφερα κι εγώ. Επανήλθα πέρσι σε μια δύσκολη κατάσταση με τεράστια προβλήματα σε όλους τους τομείς. Καταφέραμε να πάμε πολύ καλά και έμεινα με την καρδιά μου στην ομάδα παρότι γνώριζα ότι τα προβλήματα θα ήταν ακόμη μεγαλύτερα. Θεωρώ πως η ομάδα δεν έδειξε υπομονή και με ένα αρνητικό αποτέλεσμα αποχώρησα. Ο Πανιώνιος είναι σε δύσκολη θέση, αλλά έχει ελπίδες και θα διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια. Όμως είναι διαφορετικό το κομμάτι της αγάπης για τον Πανιώνιο και άλλο το καθήκον. Αυτή τη στιγμή πληρώνομαι και ζω από τη Λαμία. Θα είναι μια δύσκολη κατάσταση για μένα ο αγώνας αυτός, από ανθρώπινη πλευρά. Μακάρι να τα καταφέρει να σωθεί ο Πανιώνιος και εύχομαι η επόμενη μέρα να έχει μια λύση στα προβλήματα της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια