Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πονοκέφαλος» αφαίρεσης βαθμών!

Πονοκέφαλος στον Πανιώνιο... "Πονοκέφαλο" έφεραν στους ανθρώπους του Πανιωνίοι οι αποφάσεις που ανακοίνωσε την Πέμπτη (4/6)...

Πονοκέφαλος στον Πανιώνιο...

"Πονοκέφαλο" έφεραν στους ανθρώπους του Πανιωνίοι οι αποφάσεις που ανακοίνωσε την Πέμπτη (4/6) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα ο Ιστορικός απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών για οφειλές προς τον Μανώλη Σιώπη, ενώ ανάλογη απειλή αφαίρεσης βαθμών αντιμετωπίζει  και για οφειλέςπρος στον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Για τον Σιώπη ο Πανιώνιος έχει προθεσμία να πληρώσει την οφειλή σε τρεις εργάσιμες ημέρες από την 1η Ιουλίου του 2020, ενώ για τον Ανσαριφάρντ οι κυανέρυθροι έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν το ποσό των 34.388,97 ευρώ σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Ορίζει όπως, η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ας, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 165/2020 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. χρηματική απαίτηση, καταβληθεί/εξοφληθεί από την υπόχρεη ΠΑΕ Πανιώνιος, σε δύο (2) ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Επιβάλλει, για την περίπτωση μη τήρησης της παραπάνω ρύθμισης, αναφορικά με οποιαδήποτε δόση, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα που μετέχει, για το σύνολο του ποσού των 34.388,97 € και των νομίμων τόκων.

- Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Πανιώνιος, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Σιώπη του Παρασκευά, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που μετέχει, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από της 1ης Ιουλίου 2020, κατόπιν προηγούμενης γνωστοποιήσεως σ’ αυτήν της παρούσας αποφάσεως», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια