Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεσαι τον κορονοϊό, σκέφτεσαι το κρίσιμο γκολ σωτηρίας»

Ο Ιστορικός πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Βόλο, για την πρεμιέρα των play out, με το "χρυσό" γκολ του Τσιλούλη να πα...

Ο Ιστορικός πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Βόλο, για την πρεμιέρα των play out, με το "χρυσό" γκολ του Τσιλούλη να πανηγυρίζεται έντονα από τους κυανέρυθρους.

Βέβαια, κάποιοι... καλοπροέραιτοι δεν έχασαν την ευκαιρία να "κράξουν" και να σταθούν στις αγκαλιές των παικτών του Πανιωνίου κατά την επίτευξη του τέρματος. Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έως τώρα έχουν υποβληθεί σε τόσα τεστ κορονοϊού και έχουν βγει καθαροί!

Για το εν λόγω θέμα κλήθηκε να μιλήσει ο Χρήστος Δάρας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ.

Αναλυτικά όσα είπε: "Μία ομάδα όπως είμαστε εμείς, ο Πανιώνιος, που βρισκόμαστε σε ένα ψυχικό πρόβλημα λόγω της κατάστασης που βρισκόμαστε, όταν βάζουμε ένα γκολ σε έναν αγώνα προσπάθειας σωτηρίας, εκείνη την στιγμή δεν γίνεται να σκεφτούμε τον κορονοϊό, θα σκεφτούμε την ομάδα και το κρίσιμο γκολ που σημειώσαμε.  Και το παίρνω και εγώ πάνω μου σαν ευθύνη. Ας ψάξουμε να βρούμε καλύτερα τι γίνεται σε όλες τις καφετέριες και σε όλα τα μπαρ, που εκεί δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει τέτοιος συνωστισμός. Όλοι οι παίκτες είναι ελεγμένοι για τον ιό, όπως και όσοι ήταν στο γήπεδο στις εξέδρες και παντού. Υγεία να έχουμε και όλα καλά θα πάνε, να είστε σίγουροι".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια