Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Θα τρελαθώ μόνο με το Διηπειρωτικό»!

Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα... Στο γήπεδο του Πανιωνίου, τα 30 και πλέον, τελευταία χρόνια, έχει πάει με διαφορετικές «συνθέσεις». Πρώτ...

Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα...

Στο γήπεδο του Πανιωνίου, τα 30 και πλέον, τελευταία χρόνια, έχει πάει με διαφορετικές «συνθέσεις». Πρώτα με τους φίλους του που παραμένουν φίλοι του, όπως ο Νίκος Βλαχόπουλος, ο Πρέκας, ο δόκιμος, ο Αιμίλιος, ο συγχωρεμένος ο Ανδρέας Καρουσάτος, οι χοντροί της πλατείας. Πλέον, με τον γιό του Γιάννη, την ανιψιά του και την αδελφή του, Έλενα που είναι από τις πιο εκδηλωτικές φιλάθλους, παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, κάνει αρκετές εκδρομές στην επαρχία και πηγαίνει στα περισσότερα εκτός έδρας ματς του Πανιωνίου στην Αθήνα. Ποτέ φανατισμένα. Μόνο με την φίλαθλη ιδιότητα και χωρίς επικριτική στάση για την ομάδα που αγαπά, παρακολουθεί, αλλά δεν «αρρωσταίνει», γιατί έχει κουραστεί από τα ιστορικά «σκαπανεβάσματα» της.

Ήταν… «αλλόθρησκος» μέχρι τον τελικό Κυπέλλου του ’79, αλλά αλλαξοπίστεψε και όταν φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου στην ακαδημία μπάσκετ και έπαιξε μαζί με τον Φάνη και τον Γάσπαρη στην εφηβική ομάδα που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα του ’84, δεν θα μπορούσε να κάνει άλλη σκέψη από το να γίνει Πανιώνιος.

«Έχω δει πολλές δεκάδες αγώνων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Έχω «χορτάσει» από σπουδαίους παίκτες και στα δυο αθλήματα. Από τίτλους δεν έχω «χορτάσει», αλλά δεν προσδοκώ πρωταθλήματα. Πανιώνιοι είμαστε. Δεν το λέω μοιρολατρικά, ούτε πιστεύω ότι συνομωτεί το… σύμπαν εναντίον μας, αλλά η ιστορία μας είναι γεμάτη από περιπτώσεις που αξίζαμε αγωνιστικά, αλλά για διαφορετικούς, εξωγενείς λόγους, δεν πήραμε την θέση που μπορούσαμε. Θα «τρελαθώ» μόνο με το διηπειρωτικό!" χαριτολογεί ο Ανδρέας Φωτεινάκης που έρχεται στην στήλη «Ο Πανιώνιος, όπως τον έζησα» και θυμάται μια εκδρομή στην Τεργέστη, μέσω…Λειβαδιάς, καθώς κι άλλες ιστορίες από την πορεία στο Κύπελλο Κυπελλούχων, το '99.

Δεν υπάρχουν σχόλια