Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για την 2η εκτός έδρας νίκη στη Τρίπολη

Ο Πανιώνιος δίνει αύριο το απόγευμα (19:30 Novasports 1) ένα κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης όπου θέλει μόνο τ...

Ο Πανιώνιος δίνει αύριο το απόγευμα (19:30 Novasports 1) ένα κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης όπου θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε ν' αναπτερώσει τις ελπίδες του για παραμονή στη Super League 1.

Ο Ιστορικός έχει να επικρατήσει εκτός έδρας από τον περασμένο Νοέμβριο όταν για την 10η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ξάνθης με 2-1.

Έκτοτε οι "κυανέρυθροι" μετρούν 8 ισάριθμες ήττες, ωστόσο το τελευταίο τους εκτός έδρας παιχνίδι διεξήχθη στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό στις 23/2/2020 όπου ηττήθηκαν 1-0.

Μετά όπως όλοι γνωρίζουμε το πρωτάθλημα διακόπηκε για τρεις μήνες λόγο του Κορονοϊού και η μπάλα ξεκίνησε να παίζεται πάλι την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ιστορικός στην Τρίπολη αύριο το απόγευμα θα προσπαθήσει να πάρει την 2η εκτός έδρας φετινή του νίκη, καθώς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν τα πήγε τόσο καλά εκτός Νέας Σμύρνης, όπου συγκέντρωσε μόλις 4 βαθμούς.

Ο Πανιώνιος μακριά από την έδρα του μέτρησε 1 νίκη αυτή που προαναφέραμε στη Ξάνθη, 1 ισοπαλία και 11 ήττες.

Έτσι οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου πρέπει αύριο να δείξουν ότι μπορούν και εκτός έδρας να δείξουν την δυναμική τους και να φέρουν πολύτιμους βαθμούς που θα βοηθήσουν τον Πανιώνιο στο μεγάλο στόχο που έχει θέσει και δεν είναι άλλος από την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια