Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η νίκη του Βόλου που αυξάνει τις ελπίδες του Πανιωνίου και το ματς της Τρίπολης...

Το Σάββατο το απόγευμα ο ΝΠΣ Βόλος επικράτησε για την 2η αγωνιστική των Play-Out της Ξάνθης με 1-0 και έτσι δίνει σημαντικές ελπίδες σ...

Το Σάββατο το απόγευμα ο ΝΠΣ Βόλος επικράτησε για την 2η αγωνιστική των Play-Out της Ξάνθης με 1-0 και έτσι δίνει σημαντικές ελπίδες στον Πανιώνιος ακόμα και γι’ απευθείας παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Η Ξάνθη μετά την αφαίρεση 12 βαθμών έχει πλέον 18 βαθμούς και ο Πανιώνιος ακολουθεί με 14 βαθμούς, ωστόσο εάν την Δευτέρα το απόγευμα επικρατήσει τότε ο Ιστορικός Πανιώνιος θα έχει μειώσει την διαφορά στον 1 βαθμό.

Να τονίσουμε ότι η Ξάνθη έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς στην πρεμιέρα των Play-Out αναβλήθηκε ο αγώνας Ξάνθης-Ατρόμητος λόγο κρουσμάτων Κορονοϊού στην ακριτική πόλη.
Έτσι περιμένουμε από την διοργανώτρια αρχή να ορίσει εκ νέου την αναμέτρηση.

Με νίκη ο Πανιώνιος μπορεί να ελπίζει πολλά

Την Δευτέρα το απόγευμα (15/6 19:30 Novasports 1) ο Πανιώνιος δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη, ώστε στο τέλος της ημέρας να βρίσκεται κοντά στην απευθείας παραμονή του στη κατηγορία.
Αν ο Πανιώνιος φύγει νικητής από την Αρκαδία, τότε σίγουρα (ακόμα και με παιχνίδι περισσότερο) θα έχει μειώσει την διαφορά από την Ξάνθη στον 1 βαθμό και θα περιμένει στραβοπάτημα του Παναιτωλικού απέναντι στην ΑΕΛ.
Οι δύο ομάδες παίζουν και αυτές την Δευτέρα το απόγευμα (20:00 ΕΡΤ Sports) στο Αγρίνιο και αν ο Παναιτωλικός δεν νικήσει τότε ο Ιστορικός ή θα ισοβαθμήσει μαζί του ή στη χειρότερη θα είναι στο –1 και από τους Αγρινιώτες.

Τα βαθμολογικά σενάρια αν ο Πανιώνιος φύγει νικητής από τη Τρίπολη

Λοιπόν αν ο Πανιώνιος φύγει νικητής την Δευτέρα το απόγευμα από την Τρίπολη και ο Παναιτωλικός χάσει από την ΑΕΛ στο Αγρίνιο τότε η βαθμολογία έχει ως εξής

12. Ξάνθη 18
13. Πανιώνιος 17
14. Παναιτωλικός 17

Αν το παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΛ λήξει ισόπαλο και ο Πανιώνιος φύγει με το «2» από τη Τρίπολη τότε η βαθμολογία θα έχει ως εξής:

12. Ξάνθη 18
13. Παναιτωλικός 18
14. Πανιώνιος 17

Αν παράλληλα νικήσουν Παναιτωλικός και Πανιώνιος τότε η ομάδα του Αγρινίου θα περάσει την Ξάνθη και η διαφορά του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό θα παραμείνει στους τρεις βαθμούς με την βαθμολογία να διαμορφώνεται ως εξής.

12. Παναιτωλικός 20
13. Ξάνθη 18
14. Πανιώνιος 17

Όλα αυτά τα σενάρια τα αναφέραμε για να δείξουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι του Πανιωνίου στη Τρίπολη ειδικά μετά το κακό ξεκίνημα της Ξάνθης στη διαδικασία των Play-Out.

Αν ο Πανιώνιος φύγει αύριο νικητής από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας τότε μπορεί να ελπίζει σε πολλά ακόμα και στην απευθείας παραμονή του στη Super League που στην ουσία θα είναι ένας άθλος για τον ιστορικό ειδικά όπως εξελίχθηκες φέτος η χρονιά.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια