Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Νιώθω ανατριχίλα για τον Πανιώνιο των 130 χρόνων»

«Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα» Aπό την ηλικία που… θυμάται τον…εαυτό του, άλλη ομάδα από τον Πανιώνιο, δεν υποστήριξε. Λάτρης του ποδοσφ...

«Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα»

Aπό την ηλικία που… θυμάται τον…εαυτό του, άλλη ομάδα από τον Πανιώνιο, δεν υποστήριξε. Λάτρης του ποδοσφαίρου και θαυμαστής του μπάσκετ του συλλόγου, μέλος των διοικήσεων του ερασιτέχνη και εκπρόσωπος του στην ΚΑΕ και στην πιο δύσκολη περίοδο της επανασύστασης της, πριν από τρία χρόνια. Στα δυο χρόνια των ανόδων της ομάδας μπάσκετ, δεν έχασε παιχνίδι, εντός και εκτός έδρας. Από το Κορωπί μέχρι τον αγώνα φιέστας με κάποια…εκπαιδευτήρια.

Στην Χαλκίδα και μετά την ήττα του Ιστορικού από μια ομάδα που «έσβησε» από τον χάρτη του ελληνικού μπάσκετ και έμεινε γνωστή ως το «ψαροχώρι», κόντεψε να…πιάσει από τον λαιμό, τον γιο του ιδιοκτήτη που είχε ειρωνευτεί τον Πανιώνιο για την ένσταση στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον ιδιοκτήτη της Αρμάνι Μιλάνου, Τζόρτζιο Αρμάνι, αλλά η επαγγελματική ενασχόληση του με τον ρουχισμό, του έβγαλε τα προσονύμια ο «μόδιστρος» και Αρμάνι.

Ο Παναγιώτης Τιγκηράκης έρχεται στην στήλη «Ο Πανιώνιος, όπως τον έζησα» και μιλά για τις Πανιώνιες φιλίες του με τον πρόεδρο Αριστόβουλο, με τον «ταχύπλοο», με τον «Ιωσήφ», με τον «όχλο», με τους «ναυάρχους», με τον «σοφό», με τον «μαραθωνοδρόμο» και πολλούς άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια