Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μποροβήλος: «Κανονικά το VAR - KEΔ και ΕΠΟ ήθελαν Έλληνες διαιτητές στις πρώτες δύο αγωνιστικές»

Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας 1 αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα και ο Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε ότι θα υπάρχει κανονικά η χ...

Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας 1 αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα και ο Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε ότι θα υπάρχει κανονικά η χρήση του VAR στα ματς.

Επίσης, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, μιλώντας την Πέμπτη (28/5) στο Μetropolis 95,5, είπε ότι με απόφαση της ΚΕΔ και της ΕΠΟ οι διαιτητές θα είναι Έλληνες στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

«Έγινε η κλήρωση των πλέι άουτ και βγήκε το πρόγραμμα των πλέι οφ. Το σημαντικό ήταν να ξεκινήσουμε και πως ξεκινάμε υγιείς, οι ομάδες δείχνουν να μην έχουν κανένα πρόβλημα.

Ήταν απόφαση της ΚΕΔ και της ΕΠΟ να μπουν Έλληνες διαιτητές στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ελπίζουμε να δείξουν ότι αξίζουν. Όσον αφορά τη γραμμή του οφσάιντ, αφού παίξαμε έτσι όλη τη χρονιά ας την ολοκληρώσουμε έτσι και του χρόνου βλέπουμε. VAR θα υπάρχει κανονικά», ανέφερε ο Γ. Μποροβήλος.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνονται τα παιχνίδια με 20% του κόσμου στα γήπεδα, σημείωσε ότι τουλάχιστον στην αρχή αυτό δεν θα συμβεί, για να πει σχετικά: «Συζητήθηκε, αλλά δεν πάρθηκε κάποια απόφαση γιατί το πρωταρχικό είναι να είμαστε ασφαλείς και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Θα είμαστε χωρίς κόσμο τουλάχιστον στην αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια