Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θρασύδειλοι επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα φίλο του Πανιωνίου!

Θύμα οπαδικής βίας έπεσε ένας φίλος του Πανιωνίου το βράδυ της Κυριακής (3/5) στο Παλαιό Φάληρο. Συγκεκριμένα, ο νεαρός άντρας είχε ...

Θύμα οπαδικής βίας έπεσε ένας φίλος του Πανιωνίου το βράδυ της Κυριακής (3/5) στο Παλαιό Φάληρο.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άντρας είχε βγει για τρέξιμο με έναν φίλο του και λιγό μετά τις 21:00 όπου χώρισαν και έμεινε μόνος του δέχτηκε άνανδρη επίθεση από έξι αγνώστους στο σημείο της Παναγίτσας.

Οι εν λόγω θρασύδειλοι τύποι του ζήτησαν να βγάλει την μπλούζα με το διακριτικό του Πανιωνίου που φορούσε, κάτι που ουσιαστικά φανερώνει ξεκάθαρα πως πρόκειται για οπαδικό περιστατικό βίας. Εκείνος αρνήθηκε και έτσι δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση από τους χούλιγκαν, οι οποίοι τον βάρεσαν μαζικά και με ιδιαίτερα σφοδρότητα.

Ο άτυχος φίλος του Πανιωνίου υπέστει ιδιαίτερα σοβαρά τραύματα, έσπασε πλευρά και όπως είναι λογικό βρίσκεται σε κατάσταση σοκ για τα όσα έζησε, μέσα από την "τυφλή" οπαδική βία που δυστυχώς συνεχίζει να βρίσκεται εκτός ελέγχου στην χώρα μας.

Να σημειωθεί πως κανένας από τους έξι άνανδρους δεν φορούσε διακριτικά κάποιας ομάδας και έτσι δεν έγινε αντιληπτό από που ακριβώς προέρχονται. Αν και αυτό, βέβαια, έχει την μικρότερη σημασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άντρας αναμένεται να μεταβεί στο Α.Τ. της περιοχής, ώστε να καταγγείλει το περιστατικό, αφού πρώτα βέβαια συνέλθει λίγο και επουλώσει -όσο γίνεται- τα τραύματα του. 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. Στο Π. Φάληρο? Για Gayρους μυρίζει παίδες.. 6 σε 1; Ντροπή των οπαδών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικά στο παλικάρι. Ντροπη και αίσχος οι άνανδροι. Στη Νεα Σμυρνη ελατε να τα κάνετε αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειχε γιν ει επισοδειο πριν απο κανα μηνα νμζ με τους κολογαυρους στο Π φαληρο ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ . ΖΩΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΝΤΡΟΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή