Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Super League: Ο Πανιώνιος εμπιστεύεται περισσότερο τους νέους παίκτες

H ελληνική Super League βρίσκεται στην 75η θέση ανάμεσα σε 93 κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο , σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής νέων πα...

H ελληνική Super League βρίσκεται στην 75η θέση ανάμεσα σε 93 κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο , σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής νέων παικτών, ενώ ο Πανιώνιος είναι η ελληνική ομάδα που... εμπιστεύεται περισσότερο παίκτες U21.

Αυτό είναι αποτέλεσμα της τελευταία έρευνας του CIES, διεθνές κέντρο αθλητικών σπουδών, που βρίσκεται στο Νοσατέλ και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της FIFA και του Πανεπιστημίου της ελβετικής πόλης, παρουσιάζοντας το ποσοστό χρόνου παιχνιδιού στην τρέχουσα σεζόν ή το τελευταίο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, από U21 ποδοσφαιριστές, μελετώντας 1.292 συλλόγους και 93 κορυφαίες κατηγορίες παγκοσμίως.

Σε επίπεδο πρωταθλήματος, ο χρόνος παιχνιδιού των ποδοσφαιριστών U21 εκτείνεται από 29,0% στη Super League της Σλοβακίας σε μόλις 3,7% στην Pro League της Σαουδικής Αραβίας και την τουρκική Süper Lig. To ελληνικό πρωτάθλημα με χρόνο συμμετοχής 77% είναι στην 75η θέση. Σ τη Νότια Αμερική, τα στοιχεία κυμαίνονται από 21,2% στην Ουρουγουάη έως 11,1% στη Βραζιλία. Η γαλλική Ligue 1 , ανάμεσα στα κορυφαία πρωταθλήματα της ηπείρου μας είναι εκείνο με το υψηλότερο ποσοστό λεπτών από παίκτες της U21 (15,0%), ενώ η ισπανική LaLIga βρίσκεται στο αντίθετο άκρο (7,0%).

Ο Πανιώνιος με ποσοστό 25,5% είναι η ελληνική ομάδα που στέκεται στην κορυφή της σχετικής κατάταξης από την Super League...

πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια