Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σούπερ Λιγκ: Το πλάνο για τα play out και τυχόν κρούσματα

Το διήμερο 6-7 Ιουνίου αρχίζουν -όπως όλα δείχνουν τα play off, στις 19 Ιουλίου ολοκληρώνονται. Όσον αφορά τα play out, που ενδιαφέρου...

Το διήμερο 6-7 Ιουνίου αρχίζουν -όπως όλα δείχνουν τα play off, στις 19 Ιουλίου ολοκληρώνονται.

Όσον αφορά τα play out, που ενδιαφέρουν τον Πανιώνιο, το πλάνο φαίνεται πως είναι για ένα ματς κάθε Κυριακή (7 αγωνιστικές).

Αν γίνει αυτό, ναι μεν δεν... λύνει οριστικά το πρόβλημα αν παρουσιαστεί κρούσμα κορονοϊού σε κάποια ομάδα, όμως παρέχει ένα "μαξιλαράκι" στη Λίγκα για να διαχειριστεί το θέμα χωρίς η ομάδα στην οποία θα έχει παρουσιαστεί το κρούσμα να χάσει ένα παιχνίδι (ή και δύο σερί παιχνίδια) άνευ αγώνος.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η καταληκτική ημερομηνία που έχει δώσει η UEFA για τη λήξη των πρωταθλημάτων είναι η 2α Αυγούστου. Κάτι που σημαίνει πως υπάρχει χρονικό περιθώριο και για "επιμήκυνση" της σεζόν μετά τις 19 Ιουλίου σε περίπτωση κρουσμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, η Λίγκα θα περιμένει και την έγκριση του "πρωτόκολλου αγώνα", (όλοι περίμεναν και τη σημερινή οριστική απόφαση για την ημερομηνία επανεκκίνησης από το ΔΣ), ενώ όλα αυτά τα ζητήματα θα συζητηθούν και πάλι για να "επικυρωθούν" σε επόμενο ΔΣ της Λίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια