Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Μαθημένος στα δύσκολα ο Πανιώνιος»

Για τον Πανιώνιο, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Δάρας στο Metropolis. ...

Για τον Πανιώνιο, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Δάρας στο Metropolis.

«Ο Πανιώνιος έχει θέματα και πώς θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Άλλωστε, η ομάδα είναι μαθημένη στα δύσκολα. Το ξέραμε από τη στιγμή που αναλάβαμε τον σύλλογο. Αυτοί που αποφασίζουν δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο.

Οι οδηγίες που έλεγαν πριν ήταν ότι αν κάποιος βρεθεί θετικός στον ιό, μένει σε απομόνωση 15 μέρες και τώρα λένε για έναν ποδοσφαιριστή να πηγαίνει σε απομόνωση μόλις πέντε μέρες. Όλοι ευχόμαστε να μην υπάρχει κανένα κρούσμα εφόσον ξανά αρχίσουμε το Πρωτάθλημα. Για μένα η λύση δεν είναι οι πέντε μέρες, αλλά η διακοπή του Πρωταθλήματος εφόσον προσβληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων».

Και συνέχισε. «Κάθε χρόνο από την πρώτη μέρα που είμαι στο ποδόσφαιρο ακούω μόνο υποσχέσεις και έχουμε χορτάσει. Όλοι είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, αλλά με καθαρά πλάνα στις ομάδες. Καθαρίστε πρώτα το τοπίο και που ανήκει ο καθένας και μετά να πάμε στην κεντρική διαχείριση. Φέτος, μόνο πρωτάθλημα δεν έχει και περισσότερο ασχολούμαστε με θέματα πολυϊδιοκτησίας, παρά με το ποδόσφαιρο. Τις προηγούμενες σεζόν που η ΕΕΑ έβγαζε μια απόφαση έμενε, ενώ φέτος είχαμε κυβερνητική παρέμβαση για να αλλάξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια