Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πανιωνάρα στους αιώνες των αιώνων»

Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα... Ακόμα και τώρα, στην ηλικία των 50ς, πηγαίνει παραδοσιακά στο γήπεδο, φορώντας το «κυανέρυθρο» κασκολ πο...

Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα...

Ακόμα και τώρα, στην ηλικία των 50ς, πηγαίνει παραδοσιακά στο γήπεδο, φορώντας το «κυανέρυθρο» κασκολ που είχε από την εποχή που ήταν «θαμώνας» στα «βουναλάκια» της Θύρας 3. «Ο Πανιώνιος είναι δεκάδες στιγμές στην ζωή μου. Με έχει χαρακτηρίσει από την ηλικία των πέντε ετών που με πήγε ο θείος μου να δω τον Θωμά Μαύρο να «κεντάει» στο γήπεδο» λέει και αρχίζει να «ξετυλίγει» τις πολλές αναμνήσεις που έχει από την εποχή της Λ.Α.Ν.Σ., όταν πηδούσε με άλλους συνΠανιώνιους συμμαθητές του, τα κάγκελα και μετά ξαναπήδαγε τον τοίχο του πρώην ανοιχτού γηπέδου για να φτάσει στην κερκίδα.

Με γυμναστή στο σχολείο, τον νυν πρόεδρο του ερασιτέχνη, Άρη Μισαηλίδη, ο Γιάννης Αλεξίου που μιλά στην στήλη «Ο Πανιώνιος, όπως τον έζησα», ένιωσε δέος όταν πάτησε το χορτάρι του ποδοσφαιρικού γηπέδου και έκανε το μάθημα γυμναστικής εκεί που έβλεπε τον Μαυρίκη, τον Μωραιτέλη, τον Λίμα, τον Εμβολιάδη και τους Κυπελλούχους του ’79, να παίζουν. Όπως θυμάται και την οργάνωση της εξέδρας από τον Μανώλη Σουφερλή, τις ιστορίες του Παναγιώτη Τσιάπη από κάθε προετοιμασία του Πανιωνίου και άλλα πολλά που βίωσε μαζί με τους φίλους του και τους οποίους έδινε ραντεβού στην πλατεία της «Λακούβας» για να πάνε στο γήπεδο, επειδή την θεωρούσαν γούρικη.

Δεν υπάρχουν σχόλια