Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Το χέρι βαθιά στην τσέπη για να εφαρμοστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο»

Η Σούπερ Λιγκ 1 βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση και το υγειονομικό πρωτόκολλο αποτελεί... ευαγγέλιο για τ...

Η Σούπερ Λιγκ 1 βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση και το υγειονομικό πρωτόκολλο αποτελεί... ευαγγέλιο για τις ομάδες της κατηγορίας.

Για να τηρηθεί πάντως στο έπακρο, χρειάζονται, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανιωνίου, «60.000 με 70.000 ευρώ»...

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε την Παρασκευή (29/5) στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και είπε ότι «το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρήσουμε. Το θέμα είναι το οικονομικό. Υποσχέθηκαν ότι θα τα αναλάβει η Σούπερ Λίγκα 1, δεν τα ανέλαβε. Είπαν ότι η ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει τη Λίγκα θα μπορούσε να ασφαλίσει και τυχόν πρόβλημα που θα παρουσιαζόταν στην πορεία.

Το να μην έχει αστική και νομική ευθύνη ο πρόεδρος της κάθε ομάδας αν κάποιος παίκτης κολλήσει. Δεν έγινε αυτό. Σε κάθε περίπτωση πανδημίας, η ομάδα δεν καλύπτεται για αστικά και νομικά θέματα. Η κυβέρνηση δεν βάζει το χέρι στην τσέπη. Καλούμαστε για άλλη μια φορά οι ομάδες να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να καλύψουμε τα έξοδα».

Επιπλέον, ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» μίλησε για το θέμα του κόσμου, λέγοντας ότι «θα μπορούσαμε να έχουμε παιχνίδια με οπαδούς. Δημιουργείται όμως το εξής πρόβλημα. Σε αυτούς που έχουν διαρκείας τι θα πουν; Ότι ο ένας θα μπει και ο άλλος δεν θα μπει; Υγειονομικά, το εγκρίνω. Στον ανοικτό χώρο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Γνώμη μου είναι πως μπορούμε να βάλουμε και 30% και παραπάνω ίσως. Έστω και το 20% είναι μια ένεση και για τους φιλάθλους και για τις ομάδες. Είναι πολύ άσχημο να παίζουν οι ομάδες σε κενές κερκίδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια