Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έναρξη συνεργασίας του Ερασιτέχνη με την Παθολόγο Ισμήνη Γρίβα

Στα πλαίσια της αντιμετώπισης της νέας εποχής του κορονοϊού στον αθλητισμό ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την συνεργασία του με την διαπρ...

Στα πλαίσια της αντιμετώπισης της νέας εποχής του κορονοϊού στον αθλητισμό ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την συνεργασία του με την διαπρεπή επιστήμονα και Ειδική παθολόγο Ισμήνη Γρίβα , η οποία θα αναλάβει σε εναρμόνιση με τις οδηγίες της πολιτείας την παρακολούθηση του ιατρικού ιστορικού των αθλητών , αθλητριών , προπονητών και προπονητριών του Συλλόγου μας.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Γρίβα Ισμήνη είναι Παθολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Παθολογία, στη Β΄ Παθολογική Κλινική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου του Στρατού (ΝΙΜΤΣ). Στα πλαίσια εκπόνησης διδακτορικής διατριβής συνεργάστηκε με την Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική, το εργαστήριο υπερήχων και το Διαβητολογικό Κέντρο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου απ’ όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη ρύθμιση και παρακολούθηση ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη.

 Επιπλέον, συνέχισε την εκπαίδευσή της στον Σακχαρώδη Διαβήτη και τη Διαβητολογία, στο Διαβητολογικό Κέντρο του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου του Στρατού (ΝΙΜΤΣ). Τέλος, συμμετείχε σε ερευνητικές ομάδες και είναι μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Στρατηγικών Μελετών Διαβήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια