Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μέχρι 300 άτομα θα επιτρέπονται στα ελληνικά γήπεδα μετά τον κορονοϊό! (pic)

Μάξιμουμ 300 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των αστυνομικών, των υπαλλήλων security, των πυροσβεστών και των ιατρών-νοσοκόμων σε περίπτωση άμ...

Μάξιμουμ 300 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των αστυνομικών, των υπαλλήλων security, των πυροσβεστών και των ιατρών-νοσοκόμων σε περίπτωση άμεσης πρώτης βοήθειας θα επιτρέπεται να βρίσκονται εντός και πέριξ των γηπέδων στα play offs και στα play oyt (πιθανότατα και στα τρία ματς που απομένουν στο Κύπελλο).

Αυτή είναι η πρόβλεψη όπως αποτυπώνεται στο Πρωτόκολλο Αγώνων που έχει στείλει η Superleague στη ΓΓΑ προς έγκριση, το οποίο αναμένεται να «επικυρωθεί» με τις όποιες διορθώσεις/προσθαφαιρέσεις αποφασίσει ο ΕΟΔΥ, να σταλεί ολοκληρωμένο πλέον στη Λίγκα πιθανότατα αύριο (Τρίτη, 26/5), ώστε να ανάψει οριστικά και αμετάκλητα το πράσινο φως για το restart του πρωταθλήματος.

Τι αναφέρεται στο Πρωτόκολλο Υγείας αναλυτικά σχετικά με όσους θα έχουν άδεια εισόδου στα γήπεδα;

Σε κάθε αγώνα, θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε το προσωπικό που θα απασχοληθεί, να περιοριστεί στο απολύτως αναγκαίο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο μέγιστος αριθμός όλων των παρευρισκόμενων, ανά πάσα στιγμή, σε μία εγκατάσταση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει, σε καμία περίπτωση, τα τριακόσια (300) άτομα.

Ο κάθε παρευρισκόμενος στην αθλητική εγκατάσταση οφείλει να παραμένει στους χώρους αρμοδιότητάς του και να μην μετακινείται σε άλλους χώρους.

πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια