Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΕΟΚ: Το επίσημο τέλος (και) στην Α2 Γυναικών

Το τέλος στα ελληνικά, μπασκετικά πρωταθλήματα ήταν γνωστό, ουσιαστικά, εδώ και καιρό, ωστόσο η ανακοίνωση της ΕΟΚ την Παρασκευή (29/5) έ...

Το τέλος στα ελληνικά, μπασκετικά πρωταθλήματα ήταν γνωστό, ουσιαστικά, εδώ και καιρό, ωστόσο η ανακοίνωση της ΕΟΚ την Παρασκευή (29/5) έβαλε... τελεία και με τη βούλα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας επικύρωσε τις βαθμολογίες χωρίς υποβιβασμούς. Μεταξύ αυτών ανακοινώθηκε φυσικά και το τέλος της σεζόν στην Α2 Γυναικών, όπου συμμετείχε ο Πανιώνιος.

Επικύρωση της βαθμολογίας της Α2’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ 
  1. ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 
  2. ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 
  3. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 
  4. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 
  5. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ 
  6. ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
  7. ΓΑΣ ΕΥΝΙΚΟΣ 
  8. ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 
  9. ΑΣ ΑΙΓΕΑΣ ΧΙΟΥ 
  10. ΑΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ 
  11. ΑΟ ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 
Η Επιτροπή εισηγείται ο πρώτος του 1ου και ο πρώτος του 2ου Ομίλου: ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ και ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ αντίστοιχα ανέρχονται στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στα τοπικά Πρωταθλήματα εκτός αυτών που αποχώρησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020 – 2021.

η Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών ενιαία θα αποτελείται από 18 ομάδες,
η Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών από 50 Σωματεία - 4 ομίλους οι οποίοι θα διαμορφωθούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής και χωρίς αντικατάσταση.
η Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών από 68 Σωματεία μοιρασμένα σε ομίλους με την συμμετοχή των 31 σωματείων που παραμένουν, των 17 Σωματείων που ανέρχονται από τα Τοπικά Πρωταθλήματα των Ενώσεων σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη, τα 4 σωματεία που συμμετείχαν στο Ειδικό Πρωτάθλημα ανόδου που δεν θα διεξαχθεί από τα Νησιά και τα εξής 16 σωματεία: 3 από ΕΣΚΑ, 1 από ΕΣΚΑΝΑ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, 1 από ΕΣΚΑΗ, 1 από ΕΣΚΑΚ, 2 από ΕΚΑΣΘ, 1 από ΕΣΚΑΘ, 1 από ΕΚΑΣΑΜΑΘ, 1 από ΕΣΚΑΒΔΕ, 1 από ΕΣΚΑΣΕ, 1 από ΕΚΑΣΔΥΜ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΜ και 1 από ΕΚΑΣΚ.Οι όμιλοι θα διαμορφωθούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής χωρίς αντικατάσταση.
η Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών ενιαία να αποτελείται από 14 ομάδες και
η Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών από 43 σωματεία μοιρασμένα σε ομίλους με την συμμετοχή των 21 σωματείων που παραμένουν, των 16 σωματείων που συμμετείχαν στο Ειδικό Πρωτάθλημα που δεν θα διεξαχθεί, των Πρωταθλητών ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη και θα συμπληρωθούν με τους 2ους της ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ».

Δεν υπάρχουν σχόλια