Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΕΠΟ: Εξουσιοδοτήθηκε ο Δημητρίου να ζητήσει από την UEFA να μην ισχύσει το -6

Ο Διευθυντής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, εξουσιοδοτήθηκε από Σούπερ Λιγκ/ ομάδες και από την Ομοσπονδία να ζητήσει από την U...

Ο Διευθυντής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, εξουσιοδοτήθηκε από Σούπερ Λιγκ/ ομάδες και από την Ομοσπονδία να ζητήσει από την UEFA να μην ισχύσει η ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών ως προς τις αδειοδοτήσεις.

Ο Γιώργος Δημητρίου είχε στείλει επιστολή προς τον Βαγγέλη Γραμμένο, ζητώντας σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο της αδειοδότησης και σε σχέση με την αφαίρεση βαθμών. Στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης κρίθηκε σωστό να εξουσιοδοτηθεί ο Δημητρίου για να μιλήσει με την UEFA και να μην ισχύσει το -6 στις αδειοδοτήσεις ως ποινή.

Το σχετικό επίμαχο σημείο της επιστολής του ήταν το Νο5 που ανέφερε ότι ζητάει:

5) Την εξουσιοδότηση του Διευθυντή Αδειοδότησης για αλληλογραφία με την UEFA αναφορικά με την αλλαγή της ισχύουσας ποινής για την άδεια Super League 1. Η Διεύθυνση Αδειοδότησης θεωρεί αδιανόητη την αφαίρεση 6 βαθμών σε περίπτωση μη λήψης της άδειας υπό τις παρούσες συνθήκες.

Στην διαδικασία πάντως υπήρξε ένα μπέρδεμα. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου και αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης επέμενε το θέμα να εισαχθεί στην ΕΕΠ (Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου) της ΕΠΟ. Κάτι που δεν είχε ουσία διότι όλοι οι εμπλεκόμενοι ήταν παρόντες στην τηλεδιάσκεψη. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει νέο Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη δηλαδή. Έτσι αποφασίστηκε μέσα από το Δ.Σ. της Πέμπτης να δοθεί η εξουσιοδότηση στον Γιώργο Δημητρίου για τις απαιτούμενες επαφές με την UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια