Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Nova: «Δεν υπάρχουν οφειλές προς τις ΠΑΕ»

Τα κανάλια Novasports ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει καμία οικονομική οφειλή σε καμία ΠΑΕ και ότι είναι αυτονόητο να μην υπάρξει οικονομική ...

Τα κανάλια Novasports ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει καμία οικονομική οφειλή σε καμία ΠΑΕ και ότι είναι αυτονόητο να μην υπάρξει οικονομική καταβολή στο μέλλον από τη στιγμή που το ελληνικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί.

Αναλυτικά όσα τονίζουν τα κανάλια Nova:

"Δεν υπάρχει καμία οφειλή απέναντι στις ΠΑΕ που έχει διμερή εμπορική συνεργασία με τη Nova για το διάστημα έως τη διακοπή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας.

Είναι αυτονόητο ότι η Nova δεν θα μπορούσε να προβεί σε καμία άλλη οικονομική καταβολή από τη στιγμή που δεν διεξάγονται αγώνες και είναι άγνωστη η εξέλιξη και η ολοκλήρωση ή όχι του πρωταθλήματος.

Οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και ειδικά οι εμπορικοί συνεργάτες της οφείλουν σεβασμό στη Nova, το βασικό χρηματοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου για περισσότερα από 20 χρόνια, ιδιαίτερα μάλιστα σε αυτή τη συγκυρία της παγκόσμιας κρίσης και της νέας τάξης πραγμάτων που διαμορφώνεται εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού."

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια