Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Instagram: Ο Τσιλούλης και το «μέλλον» του Πανιωνίου στο live του panionianea.gr (photos)

«Μένουμε σπίτι» και μένουμε... panionianea.gr . Η ιστοσελίδα μας αυτές τις μέρες που αναγκαζόμαστε όλοι να είμαστε σε καραντίνα, λόγω κορ...

«Μένουμε σπίτι» και μένουμε... panionianea.gr. Η ιστοσελίδα μας αυτές τις μέρες που αναγκαζόμαστε όλοι να είμαστε σε καραντίνα, λόγω κορονοϊού, κάνει διάφορες προσπάθειες ώστε να προσφέρει Πανιώνια παρέα στον κόσμο του Ιστορικού.

Γι' αυτό το λόγο το Panionianea Radio επαναλειτουργεί τις τελευταίες εβδομάδες, με ενδιαφέρουσες live εκπομπές και καλεσμένους από την κυανέρυθρη οικογένεια (Κόρμπος, Βόκολος, Δ. Κοκκινάκης, Χατζόπουλος, Δόνας κ.α.).

Πλέον τα panionianea.gr έχουν γίνει ιδιαίτερα ενεργά και στα social media. Συγκεκριμένα, έχουμε ξεκινήσει τα live στο instagram και πραγματικά είναι κάτι που μας αρέσει ιδιαίτερα. Γινόμαστε όλοι μία παρέα, συζητάμε και τα λέμε για τον Πανιώνιο και όχι μόνο.

Στο βραδινό live (instagram) της Τετάρτης, συνομιλίσαμε με πολύ φίλαθλο κόσμο του Ιστορικού, νώ ζωντανά στην συνομιλία βγήκε και ο Σωτήρης Τσιλούλης.

Με τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου είχαμε μία ενδιαφέρουσα και αρκετά μεγάλη συνομιλία. Μιλήσαμε για τις δύσκολες αυτές στιγμές που ζούμε όλοι εξαιτίας του κορονοϊού, ενώ φυσικά ο Έλληνας εξτρεμ αναφέρθηκε στον Πανιώνιο, στον κόσμο του συλλόγου, αλλά και στον ίδιο.

Μεταξύ άλλων είπε: "Είναι δύσκολη η κατάσταση. Όταν είσαι κλεισμένος όλη μέρα πρέπει να βρεις πράγματα να περάσει την ημέρα σου, γιατί και να κάθεσαι συνεχώς σε έναν καναπέ σε μελαγχολεί. Κάνουμε το πρόγραμμα μας όσο μπορούμε και έχουμε και την επικοικωνία μας με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Εκτός προπονήσεων είμαστε σχεδόν έναν μήνα πλέον".

Για το ενδεχόμενο διεξαγωγής των play off - play out: "Θα είναι κάτι δύσκολο. Χρειάζονται σίγουρα μέρες για να επανλελθουμε οι παίκτες σε αγωνιστική δράση. Ένας μήνας αποχής χωρίς επαφή με την μπάλα είναι κάτι πολύ δύσκολο, Χρειάζεται καιρός για να επανέλθεις στο επίπεδο που ήσουν. Ελπίζω αυτό να το σεβαστούν οι αρμόδιοι και αν γίνουν οι αγώνες να γίνουν κατάλληλα. Αν γίνουν οι αγώνες να γίνουν με τις σωστές συνθήκες".

Για την δύσκολη βαθμολογική θέση της ομάδας, εφόσον γίνουν τα play out: "Είμαστε σε μία δύσκολη θέση, αλλά το τέλος μετράει και αυτό μένει. Κρατάω την καλή εικόνα με την ΑΕΚ και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαι πάντα αισιόδοξος και αναλόγως πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με το πρωτάθλημα πιστεύω να πάνε όλα καλά".

Για την εικόνα της ομάδας: "Κάναμε κάποια καλά ματς, αλλά δυστυχώς η καμπύλη στα περισσότερα ματς ήταν κάτω. Δεν υπήρχε σταθερότητα φέτος και αυτό το δείχνει και η βαθμολογία".

Για το -6 και το ψυχολογικό βάρος: "Δεν είχα ζήσει ξανά κάτι τέτοιο. Στην αρχή πίστευα ότι θα το καλύψουμε εύκολα το -6, αλλά δυστυχώς ήταν κάτι πολύ δύσκολο και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Είναι και το νεανικό ρόστερ που είναι λίγο δύσκολο να διαχειριστείς κάποιες κατάστασεις. Αλλά είπα και πριν είμαι αισιόδοξος.

Για το αν συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα: "Έχω συμβόλαιο άλλα δύο χρόνια, δεν μπορεί κάτι να το αλλάξει αυτό. Οπότε ναι. Καταρχήν δεν θέλω να μιλάω γι' αυτό το ενδεχόμενο στο να πέσει η ομάδα, αλλά έχω ξαναπαίξει στην Β' Εθνική. Δεν πρέπει να είναι κάτι κακό για κάποιον παίκτη. Μου δόθηκε η ευκαιρία και η τιμή να παίξω στον Πανιώνιο στην Α' Εθνική, οπότε δεν συζητάω κάτι άλλο για τη νέα σεζόν".

Για τον κόσμο του Πανιωνίου:"Εχει μεγάλη σημασία ο κόσμος για την ομάδα. Ο Πανιώνιος στηρίζεται στο οικογενειακό κλίμα όλων. Έχει προκύψει ένα θέμα ανάμεσα σε οργανωμένους και ΠΑΕ, αλλά δεν ξέρω να πω κατί πάνω σε αυτό. Είναι λογικό και ο κόσμος να απογητεύεται, γιατί αυτός ο κόσμος έχει μάθει σε μεγάλες πορείες και είναι δύσκολο να βλέπει την ομάδα χαμηλά στην βαθμολογία. Πάντως, για μένα είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που έζησα με τον κόσμο του Πανιωνίου, γιατί και μετά απο κάποια άσχημα αποτελέσματα μας χειροκροτούσε. Σίγουρα, πάντως, έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας, ειδικά τώρα στα δύσκολα".

Αυτά ήταν μόνο ένα μικρό απόσπασμα από τα πολλά που συζητήσαμε με τον Σωτήρη Τσιλούλη κατά τη διάρκεια του live του panionianea.gr στο instagram.

Επίσης, στο live βγήκαν και μίλησαν και οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της Κ19 του Πανιωνίου, Άρης Μπατσούλι και Ρακίπ Μπρέγκου, οι οποίοι έχουν ανέβει και στην πρώτη ομάδα του Ιστορικού για προπονήσεις.

Οι νεαροί παίκτες του Ιστορικού μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά που γίνεται στις
Ακαδημίες του συλλόγου, ενώ δεν έκρυψαν και την χαρά τους για τις προπονήσεις που κάνουν στην πρώτη ομάδα δίπλα στους πιο έμπειρος ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου.

Παράλληλα, στον "αέρα" του live φιλοξενήθηκε και ο διεθνής Παναγιώτης Χαϊκάλης, ο οποίος την φετινή σεζόν έχει αναδειχθεί ο μεγάλος σκόρερ του πρωταθλήματος της Κ17 στη Σούπερ Λιγκ και πρόσφατα πήρε "προαγωγή" για την Κ19 του Πανιωνίου όπου μάλιστα στο ντεμπούτο του πέτυχε και γκολ.

Ο νεαρός επιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων πως νιώθει πολύ χαρούμενος στον Πανιώνιο, είπε πως η φετινή σεζόν από πλευράς στατιστικών είναι εξαιρετική για τον ίδιο και χαρακτήρισε ως όνειρο του να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του Ιστορικού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως "παρόντες" στο live του panionianea.gr ήταν και αρκετοί ακόμη ποδοσφαιριστές του Ιστορικού, όπως ο Αραμπούλι, ο Ντομίνγκες, ο Εμμανουηλίδης, ο Μίκο κ.α., οι οποίοι παρακολούθησαν το live. Μάλιστα, το "παρών" και με μηνύματα του έδωσε και ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου, Φιορίν Ντουρμισάι.

*Πατήστε ΕΔΩ και ακολουθήστε τα panionianeagr και στο instagram, για να μην χάνεται την "δράση" και στα social media.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια