Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αγάπη μου, κλαίω γιατί ο Πανιώνιος "πέφτει" κατηγορία. Εσύ δεν "πέφτεις"!»

«Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα» Τον είδε η γυναίκα του να κλαίει παραμονές του μπαράζ με τον Μακεδονικό, στον Βόλο, αν το έκανε για τον…Πα...

«Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα»

Τον είδε η γυναίκα του να κλαίει παραμονές του μπαράζ με τον Μακεδονικό, στον Βόλο, αν το έκανε για τον…Πανιώνιο και όταν της απάντησε καταφατικά, τον ρώτησε: «Για εμένα, Κώστα, έχεις κλάψει ποτέ;». Η απάντηση ήταν τόσο αφοπλιστική και χιουμοριστική που έκανε τον συγχωρεμένο Βασίλη Κατσουρίνη να πέσει από την καρέκλα που καθόταν στην πλατεία, γελώντας με…σπασμούς.

«Αγάπη μου, εσύ δεν…πέφτεις κατηγορία, όπως ο Πανιώνιος! Γιατί να κλάψω για εσένα;».

Ήταν ο φίλαθλος που έβαλε το πρώτο «μικρόβιο» του Πανιωνίου στον πρώην πρόεδρο, Γεράσιμο Βεντούρη να συναντηθεί τότε με τον Ανδρέα Βαρίκα και τον Παύλο Κορκίδη, ώστε να ασχοληθεί με την διοίκηση του ερασιτέχνη.

«Ο Γεράσιμος έχει βάλει στον Πανιώνιο, εκατό εκατομμύρια δραχμές και δεν έχει πάρει πίσω, ούτε ένα σέντ, ούτε μια δραχμή» λέει για τον Τζέρι που τον γνώρισε στην δεκαετία του ’80, γιατί εργαζόταν στο πάρκινγκ του κτιρίου που είχε την ναυτιλιακή εταιρία του.

Φίλος και «κολλητός» του Φάνη Χριστοδούλου, μαζί την παρέα των «χοντρών», Παπουτσάκη, Μπελίτση, Τζανίδη, Καμπανόπουλου, Ευαγγελίδη κι άλλων, κέρδισε ένα στοίχημα για ένα καφάσι μπύρες, στην Βάρκιζα, γιατί « τα άλλα παιδιά που μας είδαν κοντούς και χοντρούς και μας προκάλεσαν να παίζουμε μπάσκετ, δεν είχαν δει τον Φάνη και δεν τον αναγνώρισαν!! Έμοιαζε με αυτή την διαφήμιση που έλεγαν να τους φέρετε όλους και πήγαν να παίξουν 5 επί 5, πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές!!».

Κουμπάρος του αείμνηστου Μήτσου Μαυρίκη που τον είχε παντρέψει και είχε βαφτίσει την κόρη του, Θοδώρα, καθώς και αδελφικός φίλος του μακαρίτη, Βασίλη Κατσουρίνη, «του «άρχοντα» που έβαζε τρείς-τέσσερις γυναίκες-μοντέλα στην πλατεία να ακούνε για τον Πανιώνιο μέχρι το ξημέρωμα και όταν βαριόντουσαν και ήθελαν βόλτες, ο Βασίλης του απαντούσε: Όποια δεν θέλει, φεύγει και μην μου τηλεφωνήσει ξανά για να βρεθούμε!».

Κόντεψε να διεκδικήσει και…Όσκαρ ηθοποιίας, μαζί με τον Γιώργο Παπουτσάκη στην προσπάθεια του να πάρει 12 εκ. δραχμές από τον μακαρίτη, Κώστα Γαλλή, σε αντάλλαγμα μεταχρονολογημένων επιταγών, με σκοπό να πληρωθούν στην ομάδα μπάσκετ.

Από τις πιο γνώριμες μορφές στα «υβριστικά» του ποδοσφαιρικού γηπέδου και στα κάγκελα του πρώην κλειστού στην Αρτάκης, ο Κώστας Γκλιάτης, ο «ταρίφας» μπορεί να χρειάζεται και μια εβδομάδα για να εξιστορήσει αναμνήσεις από τον Πανιώνιο. Ένα μικρό δείγμα δίνει στην στήλη «Ο Πανιώνιος, όπως τον έζησα».

Δεν υπάρχουν σχόλια