Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος, μία ομάδα που στηριζόταν πάντα στα δικά της παιδιά

Ο Πανιώνιος διαχρονικά σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται είναι μία ομάδα που πάντα στηριζόταν στα δικά της παιδιά. Πάντα ο Πανιώνιο...

Ο Πανιώνιος διαχρονικά σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται είναι μία ομάδα που πάντα στηριζόταν στα δικά της παιδιά.

Πάντα ο Πανιώνιος ήταν ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού μία πραγματική ποδοσφαιρομάνα, που από τα σπλάχνα του έχουν βγει ποδοσφαιριστές με τεράστια καριέρα τόσο στα ελληνικά όσο και στα διεθνή γήπεδα.

Φέτος ο Ιστορικός πραγματοποίησε μία από τις πιο εφιαλτικές σεζόν στην ιστορία του με τεράστια αγωνιστικά και διοικητικά προβλήματα και μοιραία ο σύλλογος τερμάτισε στη τελευταία θέση του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια αυτού.

Παρ' όλα αυτά ο Πανιώνιος στηρίχθηκε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και μάλιστα την φετινή πολύ δύσκολη σεζόν έκαναν τις πρώτες τους εμφανίσεις με τον Ιστορικό νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο νεαρός Φροίξος Γρίβας, ο οποίος γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2000 έκανε το ντεμπούτο του με τον Πανιώνιο στο εντός έδρας δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος (23/11/2019).

Ο νεαρός άσος του Ιστορικού μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Πειραιά στο 88' της αναμέτρησης και αντικατέστησε στο κέντρο του γηπέδου τον Γιάννη Οικονομίδη ακόμα ένα νεαρό παίκτη που έχει βγάλει ο Πανιώνιος μέσα από τα σπλάχνα του.

Ο Γρίβας πριν έρθει ο κορονοϊός στην Ελλάδα και διακοπούν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στην χώρα κατέγραψε με τους "κυανέρυθρους" 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Ακόμα ένας παίκτης που πήρε φέτος χρόνο συμμετοχής με τον Πανιώνιο  είναι ο νεαρός μέσος Χρήστος Ρέτσος, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 2 Μαΐου 2001 και σε λίγες ημέρες θα κλείσει τα 19 του χρόνια.

Ο Ρέτσος κατέγραψε φέτος 3 συμμετοχές με τον Πανιώνιο έκανε το ντεμπούτο του σαν βασικός με τα "κυανέρυθρα" στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 15/2/2020.

Επίσης είχε αγωνιστεί βασικός με τον Πανιώνιο και στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου (εντός έδρας νίκη με 6-0) στις 4/12/2019

Ακόμα ένας παίκτης που πήρε φέτος το "βάπτισμα του πυρός" από τις ακαδημίες με τον Πανιώνιο είναι ο κεντρικός αμυντικός Αντόνιο Μίκο, ο οποίος αγωνίστηκε σ' ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός οπισθοφύλακας μπήκε στην θέση του αρχηγού Παναγιώτη Κόρμπου στο 46' της αναμέτρησης.

Ο Αντόνιο Μίκο τις τελευταίες δύο σεζόν έχει συνολικά 4 συμμετοχές με τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας.

Επίσης στο ρόστερ βρίσκεται και ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Νίκας, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 30 Αυγούστου 1999, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα ν' αγωνιστεί σε κάποια αναμέτρηση της πρώτης ομάδας του Πανιωνίου.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Πανιώνιος έχει μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες στο ρόστερ του οι οποίοι έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ιστορικού και είναι οι λεγόμενοι παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Αυτή είναι ο 22χρονος μέσος Γιάννης Οικονομίδης, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Σταυρόπουλος και ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια