Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χαρδαλιάς: Υπάρχει κούραση, αλλά έχουμε δρόμο για την άρση των μέτρων

Τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού θα πρέπει να τηρηθούν και το Πάσχα καθώς «ο ιός δεν κάνει...

Τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού θα πρέπει να τηρηθούν και το Πάσχα καθώς «ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε ημέρες», είπε κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Η προσπάθεια συνεχίζεται και λαμβάνουμε όλα τα πρόσφορα μέτρα. Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος θα πρέπει οι συμπολίτες μας να τηρούν τα μέτρα. Το Πάσχα ισχύει ό,τι και τις υπόλοιπες ημέρες. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε ημέρες. Ισχύουν όλα τα μέτρα στο ακέραιο. Δεν πρέπει να καταστρέψουμε ό,τι έχουμε πετύχει με θυσίες τις τελευταίες εβδομάδες», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς και εξήγησε ότι στα μέτρα δεν περιλαμβάνονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων.

Για την άρση των μέτρων υπογράμμισε ότι θα πρέπει να μην υπάρχουν πλέον οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτά «Αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει κούραση αλλά έχουμε δρόμο για την άρση των μέτρων. Η όποια άρση θα ξεκινήσει όταν δούμε ότι δεν υπάρχουν πλέον οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτά τα μέτρα. Τα μέτρα ισχύουν έως τις 27 Απριλίου και μέλημα μας είναι πως θα τα τηρήσουμε. Υπομονή μέχρι τότε λοιπόν», είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια