Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοινή επιστολή από Πανιώνιο - Μίλωνα

Πανιώνιος και Μίλωνας ένωσαν τις φωνές τους και με κοινή επιστολή προς τον Δήμο Νέας Σμύρνης γνωστοποίησαν τις δυσκολίες που υπάρχουν, ζ...

Πανιώνιος και Μίλωνας ένωσαν τις φωνές τους και με κοινή επιστολή προς τον Δήμο Νέας Σμύρνης γνωστοποίησαν τις δυσκολίες που υπάρχουν, ζητώντας ουσιαστικά την καταβολή μέρους της δημοτικής επιχορήγησης που παρέχει ο δήμος στα δύο σωματεία, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Στην πρωτοφανή συγκυρία κατά την οποία πλήττεται η χώρα, τα αθλητικά σωματεία έχοντας ήδη αρκετά βάρη να επωμισθούν με τις δικές τους δυνάμεις και μόνο, βρίσκονται σε οριακό σημείο. Ειδικότερα ο Πανιώνιος και ο Μίλωνας, που αποτελούν τους ιστορικούς πυλώνες αθλητισμού στη Νεα Σμυρνη και διαθέτουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πλήττονται έτι περαιτέρω καθώς εν μέσω όλων των υποχρεώσεων όπως η εξασφάλιση και προστασία προπονητων, αθλητων και διοικητικού προσωπικού, πρέπει να επωμισθούν το δυσβάσταχτο κόστος της συντήρησης των εκγαταστάσεων.

Ετσι σας καλούμε να λάβετε υποψη πως πρέπει να γίνουν ουσιαστικά βήματα και απο την πλευρά σας ώστε να μπορέσουμε να αποφύγουμε ακόμη και την οριστική διακοπή λειτουργίας, με τα οικονομικά μεγέθη και τις υποχρεώσεις να υφίστανται και να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Σε αυτό το πλαισιο κρίνεται ως απόλυτης ανάγκης προτεραιότητα η έκτακη καταβολή έναντι της δημοτικής επιχορήγησης, κάτι που θα αποτελέσει ζωογόνο ανάσα για τους δύο ιστορικούς συλλόγους της πόλης μας.
Θεωρούμε οτι στο πλαισιο της αγαστης πολυχρονης κοινης πορειας και συνεργασιας Πανιωνιου, Μιλωνα και δημου, θα ενεργησετε εσεις προσωπικα καθως και οι σχετικες υπηρεσιες του δημου Νεας Σμυρνης στην κατευθυνση ουσιαστικης στηριξης οχι απλα δυο συλλογων, αλλα εν πολλοις του αθλητισμου και της νεας γενιας της Νεας Σμυρνης.
Με εκτίμηση,

Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης
ΑΟΝΣ Μίλων “

Δεν υπάρχουν σχόλια