Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το πιθανό σενάριο για τη μη διεξαγωγή των πλέι άουτ

Το σενάριο για το μέλλον του πρωταθλήματος της Super League που δείχνει να κερδίζει έδαφος τις τελευταίες ώρες είναι να διεξαχθούν μόνο τ...

Το σενάριο για το μέλλον του πρωταθλήματος της Super League που δείχνει να κερδίζει έδαφος τις τελευταίες ώρες είναι να διεξαχθούν μόνο τα πλέι οφ και καθόλου τα πλέι άουτ, στα οποία θα συμμετείχε και ο Πανιώνιος.

Τα πλέι οφ -όπως φαίνεται- οφείλουν να γίνουν προκειμένου να είναι εντάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο έναντι της UEFA και να μην προκύψει θέμα με τη συμμετοχή των ομάδων στις επόμενες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ωστόσο τα πλέι άουτ είναι πιθανό να μην γίνουν. Ο κυριότερος λόγος αφορά την αδυναμία της Super League 2 να ολοκληρώσει το δικό της πρωτάθλημα, στο οποίο απομένουν (μαζί με τα πλέι οφ) 14 αγωνιστικές!

Η ολοκλήρωση της SL2 είναι απαραίτητη για να μπορέσει να διεξαχθεί και το πολυσυζητημένο μπαράζ (13ος SL1 με 2ο SL2). Σ’ αυτή την περίπτωση οδηγούμαστε αναγκαστικά σε αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, την οποία άλλωστε θέλουν πολλοί και σε όλες τις κατηγορίες.

Μια αναδιάρθρωση θα δώσει το δικαίωμα να μην πέσει κανείς, άρα και ο Πανιώνιος σε ένα τέτοιο σενάριο δεν θα παίξει για την σωτηρία του, ενώ ουσιαστικά δεν θα χρειαστεί να κυνηγά και τον υποβιβασμό της Ξάνθης.

Όπως φαίνεται το ενδεχόμενο που κερδίζει έδαφος είναι να ανέβει ο αριθμός των ομάδων της Super League σε 16 από 14. Δηλαδή, να μείνουν όλοι και να ανέβουν και οι δύο πρώτοι της SL2.

Όπως και να έχει τίποτα δεν θεωρείται ακόμα δεδομένο, ακόα μιλάμε για πιθανά σενάρια και όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια