Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ: Τηλεδιασκέψεις για το μέλλον των φετινών πρωταθλημάτων

Ξεκαθαρίζει για το βόλεϊ. Στις 22/4 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην ΕΟΠΕ και τα μέλη των ομάδων της Α2 Εθνικής Κατηγορίας...

Ξεκαθαρίζει για το βόλεϊ.

Στις 22/4 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην ΕΟΠΕ και τα μέλη των ομάδων της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (όπου συμμετέχει ο Πανιώνιος) για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος.

Επίσης, στις 15/4 (Μεγάλη Τετάρτη) πραγματοποιείται η τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην ΕΟΠΕ και τα μέλη των ομάδων της Pre League Γυναικών (όπου επίσης συμμετέχει ο Πανιώνιος) για το ίδιο θέμα.

Η ανακοίνωση:

Ξεκινούν οι τηλεδιασκέψεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με όλους τους φορείς του αθλήματος για να συζητηθεί η κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό Βόλεϊ και για τα θέματα των πρωταθλημάτων που έχουν προκύψει μετά τις αναστολές λόγω του COVID-19.

Οι τηλεδιασκέψεις ξεκίνησαν σήμερα (10/4) με τις Ενώσεις Σωματείων Πετοσφαίρισης και θα ακολουθήσει η αντίστοιχη με τις Τοπικές Επιτροπές (24 Απριλίου), ενώ θα ακολουθήσουν τηλεδιασκέψεις με εκπροσώπους των σωματείων των Εθνικών Πρωταθλημάτων (ευθύνης Ε.Ο.ΠΕ.) με το παρακάτω πρόγραμμα:

Volleyleague Γυναικών - Μ. Τρίτη 14 Απριλίου

Pre League Γυναικών - Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου

Α2 Γυναικών - Τρίτη 21 Απριλίου

Α2 Ανδρών - Τετάρτη 22 Απριλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια