Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα τα play out...

...που είναι 7 αγώνες και απ' αυτούς ο Πανιώνιος τους 3 μόνο θα δώσει στην έδρα του και τους 4 εκτός έδρας. Και υπολείπεται του Παναι...

...που είναι 7 αγώνες και απ' αυτούς ο Πανιώνιος τους 3 μόνο θα δώσει στην έδρα του και τους 4 εκτός έδρας. Και υπολείπεται του Παναιτωλικού, με τον οποίο ουσιαστικά θ' ανταγωνιστεί για το ποιος θα δώσει τα μπαράζ αποφυγής του υποβιβασμού, 6 βαθμούς. Η διαφορά αυτή σε 7 αγώνες δύσκολα καλύπτεται. Επιπλέον με βάση όσα έχουμε δει και αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί ο Παναιτωλικός διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ απ' ότι ο Πανιώνιος και μάλιστα ενισχύθηκε σημαντικά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που δεν μπόρεσε να κάνει ουδεμία προσθήκη! Επιπλέον ο Πανιώνιος έχει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμών τους 2 πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό, που τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους! Συνεπώς οι αγωνιστικές πιθανότητες (αυτές εξετάζουμε και όχι οποιεσδήποτε άλλες) υποβιβασμού του Πανιωνίου είναι μεγαλύτερες!

Όμως μαθ/κά τα πράγματα δεν έχουν κριθεί ακόμη! Θα παιχτούν συνολικά 21 βαθμοί. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι 2 νίκες. Αν ο Πανιώνιος καταφέρει να κερδίσει τον Παναιτωλικό στον μεταξύ τους αγώνα, τότε ουσιαστικά η διαφορά τους θα είναι στη μία νίκη! Στην περίπτωση που ο Πανιώνιος την επιτύχει θα υπάρχει ισοβαθμία στην οποία ευνοείται και αυτό το σενάριο δε θα πρέπει ν' αποκλειστεί!

Σε ότι αφορά στην ποιότητα των ομάδων στο ποδόσφαιρο ο πιο παθιασμένος και ενδεχομένως ο πιο τυχερός πολλές φορές υπερισχύει του ποιοτικού, ιδίως σε μια mini αγωνιστική περίοδο 7 αγώνων που διαρκούν τα play out. Κοντολογίς η πιο ποιοτική ομάδα δικαιώνεται κυρίως σε μεγάλο βάθος χρόνου και όχι σε μικρό πλήθος αγώνων όπως τα play out.

Για τον Πανιώνιο δύο πράγματα θα είναι καταστροφικά και υπογράφουν από τώρα τον υποβιβασμό του: α) να αποδεχτεί απόψεις νομικών που ισχυρίζονται ότι θα πέσει η Ξάνθη και τούτο επειδή οι νομικοί κάνουν ερμηνείες και δίνουν εκτιμήσεις και δεν εκφράζουν μαθηματική βεβαιότητα κ β) να μην προσπαθήσει να τα δώσει όλα, όσα μπορεί φυσικά, και μάλιστα χωρίς άγχος μέχρι το τέλος!

Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια