Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι αντιδράσεις του Πανιωνίου για την τιμωρία της Ξάνθης

Η Ξάνθη με την πρωτοβάθμια απόφαση γλύτωσε τον υποβιβασμό, με την τιμωρία που της επιβλήθηκε ως γνωστόν να είναι αφαίρεση 12 βαθμών. Σ...

Η Ξάνθη με την πρωτοβάθμια απόφαση γλύτωσε τον υποβιβασμό, με την τιμωρία που της επιβλήθηκε ως γνωστόν να είναι αφαίρεση 12 βαθμών.

Στον Πανιώνιο, όπως είναι λογικό, μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι από την εν λόγω τιμωρία και είναι αποφασισμένοι,  έχοντας έννομο συμφέρον, να «κυνηγήσουν» όσο γίνεται τον υποβιβασμό των Ακριτών, χαρακτηρίζοντας «ήπια» και «μικρή» την πρωτοβάθμια ποινή τους.

Οι κυανέρυθροι, όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα "gazzetta", θα καταθέσουν έφεση, ώστε να προσβάλουν την σχετική απόφαση. Η νομοθεσία τους παρέχει τη σχετική δυνατότητα.

Μάλιστα, αναμένεται να μην σταματήσουν εκεί, καθώς είναι πολύ πιθανό, εφόσον κριθεί απαραίτητο, να απευθυνθούν και στην UEFA, προκειμένου να την ενημερώσουν αναλυτικά για την υπόθεση της Ξάνθης. Τόσο για την πολυιδιοκτησία, όσο και του μετοχολόγιου της Ακριτικής ΠΑΕ.

Με λίγα λόγια στον Πανιώνο μόνο με σταυρωμένα τα χέρια δεν πρόκειται αν μείνουν. Βέβαια, αν θα καταφέρουν να αλλάξουν κάτι στα υπάρχοντα δεδομένα, κανείς δεν ξέρει...

Δεν υπάρχουν σχόλια