Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με Ντουρέν, χωρίς Λαμπρόπουλο στο Λαύριο

Ο Πανιώνιος Su Casa ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (7/3, 15.30) με το Λαύριο για την 20η αγωνιστική ...

Ο Πανιώνιος Su Casa ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (7/3, 15.30) με το Λαύριο για την 20η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Ο Tyreek Duren κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο γόνατο που τον ταλαιπωρούσαν, και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του, Λίνου Γαβριήλ, ενώ από την άλλη ανήμπορος να βοηθήσει, λόγω του τραυματισμού του στον γαστροκνήμιο μυ (θλάση δευτέρου βαθμού) παραμένει ο Φώτης Λαμπρόπουλος.

Η ομάδα μετά την καλή εμφάνιση και την ήττα στην παράταση από την ΑΕΚ, καλείται να αντιμετωπίσει μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 10-9. Σίγουρα, η “κυανέρυθρη” αποστολή μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και μάλιστα σε μια έδρα στην οποία δεν έχει καταφέρει τα προηγούμενα δυο χρόνια να φύγει νικητής.

Ωστόσο οι παίκτες του Λίνου Γαβριήλ είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να διεκδικήσουν στο ποσοστό στη νίκη που τους αναλογεί, ώστε να βάλουν ένα τέλος στο αρνητικό σερί (0-5) που έχει δημιουργηθεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου Su Casa, Δημήτρης Βεργίνης, μέσω του προσωπικού του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του EΣΑΚΕ, έδωσε το στίγμα του αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση:

“Καλησπέρα σε όλους…

Τη προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην ΑEK ίσως λίγοι ήταν αυτοί, που περίμεναν πως θα φτάναμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο σουτ.

Παίζαμε με μια ανώτερη ομάδα και είχαμε να διαχειριστούμε και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν τελευταία, αλλά κι αυτά των απουσιών. Τελικά, η ομάδα έβγαλε εγωισμό και ψυχή και νομίζω ότι έτσι όπως διαμορφώθηκε το παιχνίδι αξίζαμε τη νίκη, την οποία χάσαμε στην παράταση.

Αύριο (Σάββατο 6/3) αντιμετωπίζουμε το Λαύριο εκτός έδρας. Μια ομάδα που έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Έχει νέους παίκτες με ταλέντο που παίζουν ένα γρήγορο κι επιθετικό μπάσκετ. Στο χρονικό σημείο που έχουμε φτάσει δεν υπάρχουν πολλά λόγια να πούμε. Κάθε παιχνίδι για μας, είτε παίζουμε εκτός ή εντός έδρας, είναι πολύ καθοριστικό.

Κι όσοι είμαστε στην ομάδα θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να μείνει ο Ιστορικός στη κατηγορία.

Εις το Επανιδείν”

Δεν υπάρχουν σχόλια