Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Στις επάλξεις για να σας παρέχω κάθε βοήθεια, κόντρες και αντιπαρεθέσεις δεν αρμόζουν σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή»

Ο Χρήστος Δάρας, μέσω των social media, απευθύνεται -κυρίως- στους φίλους του Πανιωνίου, τονίζοντας τους πως βρίσκεται στις επάλξεις στο ...

Ο Χρήστος Δάρας, μέσω των social media, απευθύνεται -κυρίως- στους φίλους του Πανιωνίου, τονίζοντας τους πως βρίσκεται στις επάλξεις στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου, ώστε να παρέχει κάθε βοήθεια σε όποιον χρειαστεί, αυτές τις δύσκολες ώρες με τον κορωνοϊό.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ συμπληρώνει πως σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν αρμόζουν κόντρες και αντιπαραθέσεις για το αγωνιστικό ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του και όσα αναφέρει:

"ΦΙΛΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, ΕΓΩ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΩ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΘ’ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ. ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ . ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ".


Δεν υπάρχουν σχόλια