Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η πρωτοποριακή συζήτηση του Ερασιτέχνη με φιλάθλους και δημοσιογράφους

Μία ιδιαίτερα πρωτοποριακή συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα, ο νέος υπεύθυ...

Μία ιδιαίτερα πρωτοποριακή συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Ερασιτέχνη Διονύσης Κοκκινάκης μαζί με τον Πρόεδρο Άρη Μισαηλίδη, τα είπαν για περίπου δύο ώρες με εκπροσώπους της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου, αλλά και με δημοσιογράφους της Νέας Σμύρνης, για όλα τα θέματα που αφορούν τον συλλόγο.

Οι ερωτήσεις ήταν πολλές, με τους δύο άνδρες του Ερασιτέχνη να απαντούν σε όλα, ενω ο Άρης Μισαηλίδης έκανε και μια γενική αναφορά για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο, τις πρόσφατες παραιτήσεις που υπήρξαν, αλλά και τα έργα που θα γίνουν στο στάδιο και στο Βαρίκας.

Η συζήτηση που έγινε είχε χαρακτήρα "οικογενειακής" κουβέντας ανάμεσα σε Πανιώνιους και αποφασίστηκε να μην υπάρχουν κάμερες και να μην γίνει καταγραφή των όσων ειπώθηκαν. Πάντως, τέθηκαν επί τάπητος ολα τα θέματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη, ενώ έγινε και εκτεταμένη συζήτηση για την ΚΑΕ.

Το κλίμα στην συνάντηση ηταν παρά πολύ καλό και όπως ειπώθηκε πολύ συχνά στο μέλλον θα υπάρχει ανάλογη ενημέρωση του Ερασιτέχνη, ώστε να γίνονται γνωστές όλες οι εξελίξεις στον σύλλογο.

Τέλος,αξίζει να σημειωθεί πως καλεσμένοι ήταν και οι Πανθηρες, οι οποίοι όμως ενημέρωσαν πως δεν μπόρεσαν τελικά να παρευρεθούν στην συνάντηση και αναμένεται ο Κοκκινάκης να έχει τις επόμενες ημέρες συζήτηση μαζί τους.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια