Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έρχεται: «Κάθε μέρα του λέμε καλημέρα Μπόμπαν»

«Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα» Aπό την πρώτη στιγμή του αξέχαστου, σοκαριστικού αυτοτραυματισμού που «σημάδεψε» την ίδια την ζωή του Μπό...

«Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα»

Aπό την πρώτη στιγμή του αξέχαστου, σοκαριστικού αυτοτραυματισμού που «σημάδεψε» την ίδια την ζωή του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, ήταν δίπλα του, περισσότερο από κάθε άλλο.

Σε καθημερινή βάση από το μοιραίο βράδυ της 23ης Απριλίου 1993, ο λατρεμένος Μπόμπαν που συνέδεσε την μοίρα της ζωής του με την ιστορία του υπεραιωνόβιου συλλόγου, είχε δυο αδελφικούς φίλους στο πλευρό του.

Για να αντέχει τις ατελείωτες θεραπείες μερικής αποκατάστασης στην τετραπληγία που είχε υποστεί, να βελτιώνει όσο γινόταν την καθημερινή διαβίωση του, να μυεί αρχικά και να εκπαιδεύει στην συνέχεια τον γιό του στο μπάσκετ, να προσπαθεί να εξασφαλίζει τα προς το ζην χρήματα, να κάνει σχεδόν τα πάντα, μαζί τους και να αποτελεί, ουσιαστικά, ένα ακόμα μέλος των οικογενειών τους.

Είκοσι εφτά χρόνια, μετά την καθήλωση ενός άκρως ταλαντούχου παίκτη που παθιάστηκε με τον Πανιώνιο, μόλις στον έναν χρόνο που φόρεσε την «κυανέρυθρη» φανέλα και δεκατέσσερα χρόνια μετά το ταξίδι του στις «αιώνιες θάλασσες», όταν και απεβίωσε εν πλω για την Ρόδο, ο Λάζαρος Καμπανόπουλος και ο Γιάννης Φραγκούλης, ο γνώριμος «τρομάρας», μιλούν στην στήλη «Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα».

Για τον «αδελφό» που έχασαν, για όσα βίωσαν μαζί του, για όσα έκανε και δεν έκανε ο Πανιώνιος για τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, για όσα έκαναν μεμονωμένα οι Πανιώνιοι φίλαθλοι και για τον γιό του, Βλαδίμηρο και την συμπεριφορά πλήρους αποστασιοποίησης του από τον Πανιώνιο που τον ανέθρεψε στο μπάσκετ, αλλά εκτός των γηπέδων.

Την Πέμπτη (12/3) έρχεται στα panionianea.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια